Сторінка 7 з 7 PrimaПеред ... 567
Результати 61-68-68

Перегляду "Гібрид"

Banned
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    130
    Citazione Спочатку Написав прогрес Visualizza Messaggio
    коли термостат відкривається і тиск?

термостати ne змінилися вже 2/3, якщо я правильно пам'ятаю
    Спогади, добре ? третій обмін!

Відповідаю на ecucilacunta : якщо ви покладете гарячу воду у відро і поринете клапан, якщо не доходить до температури не відкриває!
    змінюється все три цибулини я не помітив різниці!

я думаю, що це насос, що, можливо, на низьких оборотах двигун не f? круговий добре рідина! спробує? змінювати!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    64
    Citazione Спочатку Написав також Visualizza Messaggio
    Спогади, добре ? третій обмін!

Відповідаю на ecucilacunta : якщо ви покладете гарячу воду у відро і поринете клапан, якщо не доходить до температури не відкриває!
    змінюється все три цибулини я не помітив різниці!

я думаю, що це насос, що, можливо, на низьких оборотах двигун не f? круговий добре рідина! спробує? змінювати!
    Я тест роблю по-іншому. Я ставлю клапан в каструлю з двома термостатами, аналогових, один всередині корпуса клапана і один у воді. Переходжу на fornelleto під горщик і зовнішній вигляд. Я точно не пам'ятаю температуру відкриття і закриття. У будь-якому випадку можна спробувати знайти e-learn в 147 і li c'? написав це .

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    64
    Citazione Спочатку Написав прогрес Visualizza Messaggio
    коли термостат відкривається і тиск?

термостати ne змінилися вже 2/3, якщо я правильно пам'ятаю
    я не сказав, що термостати відкриваються, тиск, мав на увазі, що те, що мало тиску, який надходить на клапан допомагає відкрити її.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    вибачте, але скільки км автомобіль? насос ? змінилася з розгортанням?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    55
    вибачте, одне питання, але коли ви змінили клапан термостатичний ви помітили відмінності в перші дні (з двома клапанами), якщо різниця є? ймовірно ? ще клапан
    мені приходить в голову, що, можливо, клапан не starata, але не зможе повністю закритися і, отже, невелика кількість? води колах завжди, навіть якщо не влаштовує, то для зниження температури, але, відкривши опалення потік води збільшується, і двигун на холостому ходу не в змозі генерувати достатньо тепла для підтримки температури
    інше питання, ви видалили один або більше? каталізатори вихлопних? якщо ? cos? маючи менше проти тиску двигуна завантажити гарячі гази-й? легко і, отже, не будучи "приборкати" генерує менше тепла, це s? чому? на моїй 147, коли я зняв кішки ? стало набагато більше? повільно до температури
    спробуйте обмежити потік повітря до радіатора з коробки або інші, ви отримуєте машину в 90-х? потім увімкніть опалення без вентиляторів і подивитися, якщо cos? калу, потім зніми коробку і повторити тест, якщо калу-означає, що в радіаторі обертається у воді, яка не повинна і єдине, що робить циркуляцію води і термостатичний клапан
    з того, що s? 147 як у 156 дуже схильні до поломки клапанів, навіть після декількох місяців або навіть днів, але не s? в чому?.
    сподіваюся це було корисно

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Але коли відкрити кришку пляшки ce тиску?
    чому? ви могли б мати проблеми пробуджено..я сподіваюся, що ні!
    я приїхав стилус 115cv та ж проблема, і тиск у системі охолодження після зняття або знайшли голову шкіри, або від основи...
    Антифриз або Антикорозійного Завжди!!!!!...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    64
    Ви також повинні поглянути на egr, чому? c'? теплообмінник на трубу, що призводить вихлопних газів на всмоктування. Я на моєму я помітив, трохи повільно нагріти, після ліквідації ват egr .

Banned
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    130
    Citazione Спочатку Написав ecucilacunta Visualizza Messaggio
    Ви також повинні поглянути на egr, чому? c'? теплообмінник на трубу, що призводить вихлопних газів на всмоктування. Я на моєму я помітив, трохи повільно нагріти, після ліквідації ват egr .

ви відчуваєте повільність . але потім ніколи не опускається температура підігріву!

мені не пощастило це! мені, нагрівається, а потім падає з гарячим повітрям, відкритим!

а коли зміниться? lapompa вам aggiorner? на результат!

спасибі всім

Сторінка 7 з 7 PrimaПеред ... 567

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •