Сторінка 6 з 7 PrimaПеред ... 4567 ОстаннєUltima
Результати від 51 до 60 68

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    86
    Привіт,спочатку, не там і не кран,друге я controllerei водяного насоса і verificherei також труби опалення, які не були повернуті.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Втримав (CT)
    Повідомлення
    9
    На мою думку, чи відбувається якийсь повернення рідини, що ви не знаєте, як обходить термостат або є якийсь вуду, який хоче, щоб ви добре в цих машинах, а до мене сон потрапили різні проблеми з термостатами, купив нові...а то як ? занадто багато, і я кажу, занадто абсурдно охолодження (м'яко кажучи oversized) просто нитка циркуляції на додаток до охолодження печі, що може охолодити двигун....але якщо залишити зупиняється до мінімуму після р? атакує вентилятор і температура маркування 92??

Banned
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    130
    Citazione Спочатку Написав easyalbert Visualizza Messaggio
    На мою думку, чи відбувається якийсь повернення рідини, що ви не знаєте, як обходить термостат або є якийсь вуду, який хоче, щоб ви добре в цих машинах, а до мене сон потрапили різні проблеми з термостатами, купив нові...а то як ? занадто багато, і я кажу, занадто абсурдно охолодження (м'яко кажучи oversized) просто нитка циркуляції на додаток до охолодження печі, що може охолодити двигун....але якщо залишити зупиняється до мінімуму після р? атакує вентилятор і температура маркування 92??

Ніколи не атакує-небудь вентилятор! залишається фіксованою в 88-89 ?. але якщо я відкриваю гаряче повітря, 2 хвилини отримаєте 55? -60 ? .

НОВАЧОК L'avatar di pinotuning
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    0
    знову зміниться, і термостат ? starato !!
    я на моєму я вже змінені 2 і тепер я повинен змінити третій !!
    це автомобілі мають термостатичний клапан, який робить це досить огидно !!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    То..
    давайте подивимося, якщо і не розумів, ну ти зупинишся на перехресті, і температура печі і стрілка падає?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    11
    Підтверджую! змінюється термостат!!!!

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Повідомлення
    141
    Також я рекомендую міняти термостат.
    На двигуні генератора у мене змінилися 2 протягом 2 років, і, можливо, ми з серії нейт погано або несправні...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    abbiategrasso (MI)
    Повідомлення
    119
    sotituisci термостат.... або спробуйте, якщо відкривається і закривається правильно

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    64
    Змінюється термостат!! У мене такий же автомобіль з 2003 року, і я змінилася 5. (sar? ботанік). Оригінал я ? зламався після 3 років, і я замінив з одним з конкурентів ? тривала 6 місяців. Я випробував кілька марок. Останній я поставив оригінал після того, як були змінені(справді, зміна коду ) ? від 2 з половиною роки, що працює. На жаль, термостатичні клапани цих автомобілів їм не вистачає трохи. Це також марно, спробувати їх в гарячу воду, чому? коли вони починають starare просто та мала тиску, який виходить з головки блоку, щоб змусити її відкрити до дуже низьких температур.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    113
    Citazione Спочатку Написав ecucilacunta Visualizza Messaggio
    Змінюється термостат!! У мене такий же автомобіль з 2003 року, і я змінилася 5. (sar? ботанік). Оригінал я ? зламався після 3 років, і я замінив з одним з конкурентів ? тривала 6 місяців. Я випробував кілька марок. Останній я поставив оригінал після того, як були змінені(справді, зміна коду ) ? від 2 з половиною роки, що працює. На жаль, термостатичні клапани цих автомобілів їм не вистачає трохи. Це також марно, спробувати їх в гарячу воду, чому? коли вони починають starare просто та мала тиску, який виходить з головки блоку, щоб змусити її відкрити до дуже низьких температур.
    коли термостат відкривається і тиск?

термостати ne змінилися вже 2/3, якщо я правильно пам'ятаю

Сторінка 6 з 7 PrimaПеред ... 4567 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •