карти турбо-всі 8 біт, тому пошук повинен зосередитися в цьому напрямку..
карти турбо-всі 8 біт, тому пошук повинен зосередитися в цьому напрямку..
ви карти + обмежувачі перебувають у 8-бітну, але у файлі 70cv nn ce карта на 8 біт, що виглядає як обмежувач.
я в повному
Якщо хтось знає, як піднятися на більш 1480 залізничні... я форсунок на 95cv їх готові...
В реальності? я поклав їх на кілька місяців, але мені здавалося, що від "високого" йшло гірше і гірше...
По мені, будучи зроблені, щоб працювати на 1600 бар не давали максимум на 1480
Тільки випробувальний міг сказати правду
з упевненістю форсунок gp 75 і 90 к.с.) ідентичні, змінюється тільки насос rail, C1P і C1PH
ви праві, я зрозумів, погано мені, в даному випадку, по мені, c'? огляд також флейта і насос, на жаль, ін'єкції ? найгірша частина, де робити гібриди
біт я думаю, що несправність у вас, коли датчик досягає свого максимального значення (напруги). Ви пу? виконайте 2 способи, щоб уникнути цієї проблеми на мою думку:
1. Ви дивіться в damos (що я не я, але я в курсі того, що навколо) і збільшення граничного напруги датчика.
2. Застосовується опір на датчик тиску falsando сигнал, тим turbo будучи регулювання механіки не повинні мати проблем в його управлінні.
У damos, на жаль, схоже, його не ніхто, чи краще, щоб marelli не є damos відкрити, щоб сказати з winols, але вони мають свій власний формат, який відкривається за допомогою програми helios якого не c'? ніяких слідів в інтернеті.
Єдине, буде хтось, хто працює в FPT...
Другий варіант опору ? можливо, ми говоримо, що робота програмного забезпечення була більше? чистий, але, зрештою, мало змінюється.
Форсунки я поставив я мотор від 95 cv (і, отже, як і раніше, відрізняються від тих, що 75 або 90CV) були насправді більше? масштаби, скажімо, що режим, підключивши їх з мапу ori це було майже, як мати карту з 8/10% - й? у наш час уприскування.
Для мене він-пі? для пари? високих обертах мені здавалося, я майже гірше. Може бути, це було тільки моє враження, але я вирішив, що, будучи форсунок народжені, щоб працювати на 1600 бар, щоб зробити добре, треба змусити їх працювати в 1600 бар. Ох, можливо, я сказав, фігня...
Також спосіб, щоб піднятися з rail у додаток до 1480 бар тому від карти, але не знає ніхто, або хто знає, якщо тримає його, щоб він... (і мені важко зрозуміти, чому так багато, я практично двигун від 70CV я знаю, що не буде більше? встановлено), або в додаток до карти треба поставити модуль на рейку так, щоб мати тиск, безумовно, вище, чому? екю закон 1480 (якщо я мапу 1480), але в реальності? будуть пі?... але тоді я не знаю, як...