-
вибачте, jolly.... поясніть мені добре, мені теж історія обмежувачі крутного моменту??? ecm мене не знаходить ні lim пара!!!
-
ах око зрозумів, зрозумів... cmnq я замовив кабель inpa bmw, щоб краще бачити всі датчики, обмежувач крутного моменту, як підняв? 15 % на весь кривий?
успіхи де ? краще діяти? у частині, де двигун ? в парі ?
-
обмежувач крутного моменту багато говорять, що на siemens не йде торкнувся не потрібно, але, чесно кажучи, мені здається дивним
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
однак вони мають обмеження метелик і не smuovi чи
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 19-03-2013 19:59
-
cmnq я думаю, що обмеження, якщо ми foss? обмеження не я б навіть читати карту... я думаю, що ? обмеження, таким чином, що, якщо я йду в зіставлення з їх, як вже запропонували мені зробити, я знайшов позитивні відгуки про випробувальний
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 19-03-2013 20:00
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
якщо ви не встаєте метелик не зрозумієш ніколи, якщо ? заблокований чи ні
-
ви праві, то перше, що я роблю ? підняти метелик, і я бачу, як те, що відбувається , я бачу, якщо відкриває cmpletamente.
тоді тільки я отримую навіть діагностика inpa пишу і задаю вам risapere щось.
між тим, ми робимо припущення, що метелик-не ? заблокований, і я впевнений, що ? cos?,
---я можу відкрити, так із зламом co лінійної?
--- ін'єкції ? компенсувати з допомогою ін'єкцій?
--- аванси мені spiegereste краще? чому? у цій карті були порушені тільки аванси корекції?
-
cmnq, повертаючись до нас.. я знайшов завдяки одному карти з драйвера , обмежувач крутного моменту , розчин для ін'єкцій , заздалегідь , античні корекції, вас, що і на інших картах ви знаєте драйвер?
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 19-03-2013 20:01
-
між дізнатися**** за допомогою цієї карти?
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 19-03-2013 20:02
-
чому? ? від 7 місяців, що я сходжу з розуму... і більше нічого, чому? коли руху і нескінченності, якщо педаль газу швидко, залишається типу за дуже короткий час прискорюється? при перемиканні передач ? fastidiosissimo робить особливо холодної
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму