Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234
Результати 31-34 34 -
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    11
    Ви хочете знати, як ? туди в кінцевому підсумку?

Я зробив вирівнювання безконтактними і, як за помахом чарівної палички ? повернулася індикатор recovery...після цього? я написав спокійно з MPPS, і тепер не rigerera-й?!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    27
    Citazione Спочатку Написав sportknight Visualizza Messaggio
    впевнений, що той, хто відкриває edc16 в 159 її з bdm ? божевільний....

ці майже відзначаєте, а також з elm uhasuhsahu
    mah, не ? правда, навіть це, на відміну від? чекати годину читання з певними послідовними, якщо у вас є manualit? зробіть спочатку відкрити ECU і читати по BDM.
    принаймні, c'? також одна перевага-back up повний пу? завжди знадобиться :-) тоді, можливо, ви також можете писати в послідовний..

треба порівняти два файли, орієнтації і мод, щоб побачити, якщо ? вилучений DPF, правильно, пу? навіть бути, що це був тільки мити фільтр і лампа не горить, але в цьому випадку провести залишаються

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    буду чекати 50 хвилин, щоб прочитати, в даний час я відкриваю-читаю і пишу, і я, і я в тому числі резервного копіювання))))))))

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    11
    Citazione Спочатку Написав magic heroes Visualizza Messaggio
    треба порівняти два файли, орієнтації і мод, щоб побачити, якщо ? вилучений DPF, правильно, пу? навіть бути, що це був тільки мити фільтр і лампа не горить, але в цьому випадку провести залишаються
    Якби я прочитав усе 3d ти зрозумів, що DPF була повністю очищена....і бортовий комп'ютер змінений, щоб включити індикатор, блок управління був оригінал!

Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •