привіт вашим поглядом на відключення egr на цей автомобіль монтує bosch edc15c3.......що скажете!!! додаю файл...дякую.
привіт вашим поглядом на відключення egr на цей автомобіль монтує bosch edc15c3.......що скажете!!! додаю файл...дякую.
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 05-03-2013 09:14
я не бачив файл, але тут не працює класичним методом прямої лінії.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
я sequito в керівництві, в табличній....зміна значення, приймаючи їх uquale значення вищі, там..., то так не працює...Чесно!!!
але це те, що я знаю, працює класичний лист під трубу........
[QUOTE=sno74;31755]але це те, що я знаю, працює класичний лист під трубу........[/РОЗМІРИ не знаю, якщо аркуш.......
двигун renault 2.2, я можу гарантувати, що це працює, у мене клієнти, які спочатку не йшли добре, а потім закінчив гарантія привели в мою майстерню, чому? в автомобілі не було добре, я видалив egr електроніка водяним охолодженням, і там я знайшов під хороший лист заліза білизни, я забрав те, що праска я поставив в сталеву машину, тепер двері 380000 км, якщо ви входите в діагнозі ви знаходитесь помилка egr, але індикатор не горить і машина їде дуже добре робити тест не буде коштувати вам нічого........
якщо ви хочете зробити експеримент...ось файли noegr
від'єднати роз'єм від egr
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
спасибі волхвів...я попередив я зробив одну зміну......на даний момент я вже писав раніше, що з класичної прямої лінії, мені здається, що буде добре......потім, якщо є проблеми-друге, з цієї.......ви terro' в курсі.
проблема не відразу, але навіть після декількох місяців (torando по прямій лінії на карті)
метод pi? надійно ? то-bit switch
той битий? скидання dtc... немає контролю типу як в edc16.. чи не так?