привіт всім я хотів думку ...зараз виняток dell egr на цьому автофургоні ducato 2.3 edc 16c39,і це було зроблено з раз..
привіт всім я хотів думку ...зараз виняток dell egr на цьому автофургоні ducato 2.3 edc 16c39,і це було зроблено з раз..
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 15-03-2013 19:50
Пошта також вихідний файл
не змушує мене відкрити файл, однак на edc16c39 цей раз ? те, що працює краще
Не добре
і так
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 16-03-2013 00:13
ви, драйвер ecm називається обмежувач крутного карту гістерезису в egr ? неправильний драйвер, спокійній
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
так що не працює навіть не раз?існує якийсь надійний?
існує файл fidodido, що ви хочете краще?
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
нічого ..я шукав, тільки так, щоб нікому не заважати..на edc15 я зрозумів, дякую avoi, як зробити її тільки..тут я бачу, дура,це набагато складніша..