але у вашій машині ?? jtdm? я jtd?? упевнений, і multijet...я помиляюся??
але у вашій машині ?? jtdm? я jtd?? упевнений, і multijet...я помиляюся??
be, le soi 5% була б різниця 1.22 точок на 24,49 що ? максимальне значення і що слід прирівняти до середнього ступеня
не, мені здається, дуже
потім, змінюючи кнс не виходить, раніше вводили, але його до вмт
у вз замість цього я читала, що можна до 3 градусів, що є 129 очок
мені було цікаво, які переваги ви б перемістити вз? відвернутися в вз від вмт cos
в теорії відходять від мертвої точки, але перевага має бути впорснути набагато більш раннє, але 3 градуси я не rischierei, не кажучи про..., а теорія і важливо, але досвід набагато більше![]()
почекай що таке? не розумію нічого гірше, ніж раніше
карти soi є ті, які регулюють preiniettata
якщо я її збільшення значення, що відбувається? карта буде рано або відкладається в сторону вмт?
карти вз є ті, які регулюють пост вводять
якщо збільшення значення, що відбувається? карта відкладається або близько до вмт?
картки основних, а на файли, які я доклав, де вони знаходяться?
однак, щоб краще зрозуміти, про що ми говоримо, додаю приклад впорскування
iniezione.jpg
я бачу, що ви не дбаєте так багато,але все ж ? ще питання, який повинен цікавити
замість цього, ви праві, ? дуже цікава тема...якщо збільште soi карту зсувається. але пам'ятає пост і після спалаху, тому відкладається.....ці карти, які ви шукаєте ви, як правило, стосуються також, коли ви dpf off, залежить від машини...вони криві, квадратні, що перебуваєте в середині карти...
відразу по приїзду додому, я почала шукати їх
тоді давайте подивимося, якщо я зрозумів,
якщо розглядати верхньої мертвої точки, як 0, ми одержимо, що за рахунок збільшення карту soi(заздалегідь) preiniettata ви allontanera від 0, як якщо б він був від'ємний приріст
точно і саме так![]()
дозвольте мені знати, тести, які результат дають...![]()