те, що зараз, як мені пояснив адмін форуму миколая, provvedo поставити або кішки або водостічна труба, і, щоб перевірити мою карту, чому? вона навіть і заподіює питання крім кішки
те, що зараз, як мені пояснив адмін форуму миколая, provvedo поставити або кішки або водостічна труба, і, щоб перевірити мою карту, чому? вона навіть і заподіює питання крім кішки
Ви можете розмістити орі і mod? Принаймні, vediMo ки і винен.
я добре знаю ці двигуни і проблеми ? мод,не каталізатор
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
ну, якщо залишили каталізатор suotato ? очевидно, що погіршується,і я даю вам причина, данило з того, що нам хоче дон пеппіно,але, як ви сказали, і підтвердили, я там хоче хорошу карту
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
ми тим часом вирішуємо проблему кішки, навіть, чому? спорожнення, як я читав на багатьох форумах і не рекомендується, тому я downpipe і, звичайно, мати карту? бути пофарбовані, а данило, я написав нікола xd, як я деякий час ****** крок у майстерні, я зрозумів, де? область
насправді, ви повинні встановити його як для початку,потім будеш робити інші
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
хлопці,деякий час тому я зробив gpunto з 1.3 90cv і dpf,автомобіль на додаток до йти дуже добре споживає правильний і навіть не проблеми dpf...
сьогодні я спробував зробити astra і хоча він використовував той же критерій момент в машині не було взагалі...
або краще,змінивши обмежувачі педалі, і час вприскування, автомобіль йде дуже добре,якщо я торкніться rail, а тиск турбо не accelerava-й?...
c'? щось по-іншому, ніж до управління gpunto?
Незважаючи на всі продовжують писати, що потрібно змінити параметри поза драйвера типу rail щоб змусити їх піти, я кажу тобі, що рівно 4 карти + 2 суміжних отримую близько 20 резюме, а потім-прости орі turbo і rail і подивитися, що вирішити.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]