Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 33

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di iaio92
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    п'ємонт
    Et
    32
    Повідомлення
    151
    c'? хто-те, що я міг би люб'язно допомогти на останню карту.??? спасибі, хлопці...
    в сухому або мокрому вигнутий завжди працює, як проклятий.....:cool:

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    211
    Citazione Спочатку Написав iaio92 Visualizza Messaggio
    c'? хто-те, що я міг би люб'язно допомогти на останню карту.??? спасибі, хлопці...
    все не так, і ще ти торкнувся карти, які не ван торкніться ось чому горить!!!
    Невеликий рада-проведіть l' Hexdump до 8 Біт і визначає карти 8 Біт, а потім 16Bit

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    бачив, що, можливо, багато хто перебуває у відпустці і не можуть допомогти вам завантажити карту і подивитися, якщо автомобіль починає рухатися, пристойно і не курити......

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    я дав погляд,нічого, ви просто з дороги, це не допомога ви наш 0 ви настійно не рекомендується знімати з цієї картки.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    п'ємонт
    Et
    32
    Повідомлення
    151
    Citazione Спочатку Написав msport Visualizza Messaggio
    я дав погляд,нічого, ви просто з дороги, це не допомога ви наш 0 ви настійно не рекомендується знімати з цієї картки.
    але, щоб підштовхнути котить добре, але саме у віці до 3500.....
    msport, я дивився кілька ваших порад про те, як зіставити, і я поклав їх у практиці матчі 1/4 навантаження, якщо минуло від 10% до приблизно 1500 про. до 16% в кінці кривої.. це стосується ін'єкцій.. для розрядників я percentualizzato всього на 30 % приблизно.... як я повинен робити???? дійсно-й? у кризу перед.... як тоді я повинен робити??

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    але, щоб підштовхнути котить добре, але саме у віці до 3500.....
    msport, я дивився кілька ваших порад про те, як зіставити, і я поклав їх у практиці матчі 1/4 навантаження, якщо минуло від 10% до приблизно 1500 про. до 16% в кінці кривої.. це стосується ін'єкцій.. для розрядників я percentualizzato всього на 30 % приблизно.... як я повинен робити???? дійсно-й? у кризу перед.... як тоді я повинен робити??

але дивіться, що крок, який ви дали, не мають ne навантаження ne обертів починаються скрізь,ін'єкції недолік, починаючи з 44% навантаженні і від 1300-1400 оборотів від 10% до 15% приросту,решта зараз покладіть його оригінал.

Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    п'ємонт
    Et
    32
    Повідомлення
    151
    я роблю в 2d, вірно? чому? таблиці не s? навіть, як далеко, я не маю нічого, що я забив навантаження і числа обертів і, отже, як я можу??? вибачте, але я новачок.. я зрозумів тільки, що я повинен взяти наприклад карту(давайте iniez.parzializzata...) перші криві не стосуються один одного правильно? і тоді частина кривої, p? до половини? і збільшується gradalmente .. сов? правильно?

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    я роблю в 2d, вірно? чому? таблиці не s? навіть, як далеко, я не маю нічого, що я забив навантаження і числа обертів і, отже, як я можу??? вибачте, але я новачок.. я зрозумів тільки, що я повинен взяти наприклад карту(давайте iniez.parzializzata...) перші криві не стосуються один одного правильно? і тоді частина кривої, p? до половини? і збільшується gradalmente .. сов? правильно?

тоді, говорячи в манері стародавній і простий і збирається за напрями ecm, які потім, може бути, не так, але тим не менш, можна прийняти в якості посилання видно, що тачка в 2d, ви повинні зробити наступне,кожна крива відповідає обертів, тому ви самі повинні розуміти, кривий, що стосується, що обороти збігається,то на кожному повороті отримаєте мета-точне, що б завжди з точки зору ecm 50% навантаження і від 10%на наступну криву 11% завжди від 50% навантаження і так далі до дістатися до 15%,спробуйте зробити це на ін'єкції, то ми бачимо,припустимо, що ваш-це не класична bosch і ви повинні знати, перш, ніж змінити його.

Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    п'ємонт
    Et
    32
    Повідомлення
    151
    ок, завтра, враховуючи, що я вдома, у відпустці намагаюся... ви з bosch я бачив, що ? pi? просто caspista....... спасибі велике x допомога.. для розрядників invecie, як я повинен себе вести?? процедура ? як впрыски, і добре, що мені зростання всієї кривої на певний відсоток?

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    ок, завтра, враховуючи, що я вдома, у відпустці намагаюся... ви з bosch я бачив, що ? pi? просто caspista....... спасибі велике x допомога.. для розрядників invecie, як я повинен себе вести?? процедура ? як впрыски, і добре, що мені зростання всієї кривої на певний відсоток?

не поспішайте, давайте зробимо одну карту за раз.

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •