спасибі mavaila, про рекомендації, отримані від форуму, що допомогли мені спасибі!
тепер я змінив, збільшивши ще трохи тиску turbo
cio? замість того, щоб йти від 120 окуляри до 50% навантаження в 150 очок при 100% навантаження, год у діапазоні від 150 до 160 очок
на жаль, я ще не можу спробувати, чому? я у відпустці, я toccher? чекати до вересня![]()
у мене є питання...
ці криві, як мені здається, з обмежувачі крутного моменту, мене то підтверджені?
обмежують крутний момент в залежності від того, що???
![]()
крім того, ви можете мені підтвердити, якщо по-вашому це ? карту кількості? дизельне паливо, впрыснутое в залежності від крутного моменту двигуна?Дякую
![]()
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
хтось мені пу? підтвердіть, якщо що ? карту кількості? дизельне паливо, впрыснутое в залежності від крутного моменту двигуна?
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
здравствуйте, я почну зараз із моєї bmw 120d 2005 no fap....я схвильований і тремтить, як в перший раз!
ні я допомагає?