Може бути, s?, або, може бути, немає. Справа в тому, що після 500 км ви не можете прийти і сказати, що правка працює на 100 %.
Може бути, s?, або, може бути, немає. Справа в тому, що після 500 км ви не можете прийти і сказати, що правка працює на 100 %.
Ви несправностей випадку, якщо читати теми початку, я не єдиний, хто стверджує, що муза 1.3 mjet 90 к.с., без проблем, але я єдиний, до якого ви кажете, що я не можу бути впевнений зміни.
Знаєте, щось не знаю? Типу, інші стверджують, що використовувати це в sw, але в реальності?, ви впевнені, також зробили зміни вручну? Навіть якщо це й так? це було, це було б дуже несправедливо.
Я лише повідомив мій досвід, 600 км не succifienti? Наступного разу, перш ніж повернути досвід aspetter? що це було, принаймні, рік, так? avr? впевненість!
Вибачте, не було сперечатися.
Автомобіль ? в основному, використовується в інтернеті?, і ? це причина, чому він хотів, щоб видалити dpf, кожні три-два довелося міняти масло.
нас хочуть 1000km, щоб бути впевненим.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Я зробив зробити мод від інтернет-форуму, і я думаю, це було зроблено з *******h. Мало, що я розумію, порівнюючи файлів by *******ч і те, by Carsoft, ви помітили відмінності.
cos? багато, щоб зробити сьогодні у мене був автомобіль, морська свинка, я намагався обробити файл sw на велику крапку 90cv, я завантажив, без видалення dpf, звичайно, але від того, що ви capiesce що він працює? відсоток засмічення фільтра збільшується, інше, здається, що це все працює... так що я б сказав, що він не зробив нічого...
Як виявилося, це ще Sw nn тому нічого!!!!