Стр. 6 з 10 PrimaПеред ... 45678 ... ОстаннєUltima
Результати з 51 по 60 з 94

Обговорення: Carsotware fap/dpf працює?

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Може бути, s?, або, може бути, немає. Справа в тому, що після 500 км ви не можете прийти і сказати, що правка працює на 100 %.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    55
    Citazione Спочатку Написав cawadany Visualizza Messaggio
    Може бути, s?, або, може бути, немає. Справа в тому, що після 500 км ви не можете прийти і сказати, що правка працює на 100 %.
    Ви несправностей випадку, якщо читати теми початку, я не єдиний, хто стверджує, що муза 1.3 mjet 90 к.с., без проблем, але я єдиний, до якого ви кажете, що я не можу бути впевнений зміни.
    Знаєте, щось не знаю? Типу, інші стверджують, що використовувати це в sw, але в реальності?, ви впевнені, також зробили зміни вручну? Навіть якщо це й так? це було, це було б дуже несправедливо.
    Я лише повідомив мій досвід, 600 км не succifienti? Наступного разу, перш ніж повернути досвід aspetter? що це було, принаймні, рік, так? avr? впевненість!
    Вибачте, не було сперечатися.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Citazione Спочатку Написав carmat70 Visualizza Messaggio
    Ви несправностей випадку, якщо читати теми початку, я не єдиний, хто стверджує, що муза 1.3 mjet 90 к.с., без проблем, але я єдиний, до якого ви кажете, що я не можу бути впевнений зміни.
    Знаєте, щось не знаю? Типу, інші стверджують, що використовувати це в sw, але в реальності?, ви впевнені, також зробили зміни вручну? Навіть якщо це й так? це було, це було б дуже несправедливо.
    Я лише повідомив мій досвід, 600 км не succifienti? Наступного разу, перш ніж повернути досвід aspetter? що це було, принаймні, рік, так? avr? впевненість!
    Вибачте, не було сперечатися.
    600 км надто мало, я чув про випадки, в яких оновлюється кожні 1000 км, залежить від типу використання.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    55
    Автомобіль ? в основному, використовується в інтернеті?, і ? це причина, чому він хотів, щоб видалити dpf, кожні три-два довелося міняти масло.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Citazione Спочатку Написав carmat70 Visualizza Messaggio
    Автомобіль ? в основному, використовується в інтернеті?, і ? це причина, чому він хотів, щоб видалити dpf, кожні три-два довелося міняти масло.
    Якщо ? часто використовуване в інтернеті? пу? цілком можливо, що продовжити "відкласти" регенерації і, отже, інтервал регенерації збільшується.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    нас хочуть 1000km, щоб бути впевненим.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Я зробив зробити мод від інтернет-форуму, і я думаю, це було зроблено з *******h. Мало, що я розумію, порівнюючи файлів by *******ч і те, by Carsoft, ви помітили відмінності.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав cawadany Visualizza Messaggio
    Я зробив зробити мод від інтернет-форуму, і я думаю, це було зроблено з *******h. Мало, що я розумію, порівнюючи файлів by *******ч і те, by Carsoft, ви помітили відмінності.
    *******+керівництво.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    cos? багато, щоб зробити сьогодні у мене був автомобіль, морська свинка, я намагався обробити файл sw на велику крапку 90cv, я завантажив, без видалення dpf, звичайно, але від того, що ви capiesce що він працює? відсоток засмічення фільтра збільшується, інше, здається, що це все працює... так що я б сказав, що він не зробив нічого...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    80
    Як виявилося, це ще Sw nn тому нічого!!!!

Стр. 6 з 10 PrimaПеред ... 45678 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •