Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати 21-28-28 -

Обговорення: погляд карту audi a 4

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    112
    Citazione Спочатку Написав marco1985 Visualizza Messaggio
    я не можу і не, щоб справу вдалося? ніколи не зрозуміти, самозваним mappatori-підготовчі механіки, які, здається, знають все робити, а потім не знають, нічого не роблять, набагато краще, звернутися за допомогою або вивчати те, що ви намагаєтеся зробити, перш ніж це зробити. я думаю, так і до сих пір я завжди отримував задоволення, але це приводить мене майже до божевілля, іноді, коли я намагаюся зрозуміти речі, дуже складні, як у випадку нашого табору , електроніка. до речі, я завжди думав, що повинні існувати експерт motorista, і експерт електронний, для того, щоб двигун досягне досконалості.
    я більше motorista я, але я зобов'язаний знати більше електроніки в даний час.

рада безпристрасним, отже, маю на увазі в темі ? збирати інформацію, перш ніж зробити яку-небудь дію !
    Згоден повною мірою. Я скажу одне, що зробити карту до своєї машини, він вважав за краще закрити і зробити курс. Що в блі вихідні зроблю!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    36
    Citazione Спочатку Написав pitty Visualizza Messaggio
    Згоден повною мірою. Я скажу одне, що зробити карту до своєї машини, він вважав за краще закрити і зробити курс. Що в блі вихідні зроблю!
    здорово! що ви зробили? може зацікавити навіть мене!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    112
    звичайно, ви можете попросити спокійно адміністраторам цього дивного форуму, які мені допомогли в індивідуальному цілий день і так само в неділю!
    Якщо ви в італії ? ще краще!!! Ми погодилися, і ми вирушили. Мені зробили курс ad hoc, як я хотів, я. Все чудово....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    36
    добре, тоді можу я запитати, ті, хто, msport?
    я думаю, що їх contatter? !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    112
    так, так, звичайно... я прошу msport і скажи йому, що я ж тобі казав, я на всяк випадок! Ви хоч і тихий, які дадуть відповіді на всі питання, які ви і більше.
    Розраховує, що якщо ти будеш робити курс від них, не ? курс звичайний, як і всі інші курси, відомих, але ? дуже докладно на всі!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    184
    Привіт,я зробив карту для кома я бачу .Це та машина, трохи ніжною ,в сенсі, що якщо зростання трохи більше, вона починає вібрувати маховик двигуна, коли вас забрати, підстав швидкості руху більш висока.Я думаю, що зроблено так, має піти добре.Сподіваюся це було в допомогу.Привіт
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    Citazione Спочатку Написав neo Visualizza Messaggio
    Привіт,я зробив карту для кома я бачу .Це та машина, трохи ніжною ,в сенсі, що якщо зростання трохи більше, вона починає вібрувати маховик двигуна, коли вас забрати, підстав швидкості руху більш висока.Я думаю, що зроблено так, має піти добре.Сподіваюся це було в допомогу.Привіт
    привіт neo, спасибі вам за доброту, якщо ви читали всі обговорення, ви розумієте, що не все ще в стані зробити карту, то ця карта для мене означає дуже багато, машина питання ? мого брата, але ми бачимо 3-4 рази на рік, чому? ми далеко один від одного, у мене galletto 1260 в mppsv.12 і чекають gallov.2, коли sar? час завантажити карту на автомобіль, може бути, вам просити? на що мені потрібно звернути увагу,щоб зараз, спасибі,привіт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    184
    Потім зв'яжіться зі мною для будь-якої проблеми.Привіт

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення