Спочатку Написав
alfetta80
привіт манро не варто дякувати, мені здається, мінімум, після всієї допомоги, яку ти мені дав!!!!!!
але я підтверджую, коли тобі сказали, на common rail, мм кубічних.,а давайте повернемося на виправлення обладнання,останній робиться ебу, в залежності від датчика обертів більш технічно називається кутове прискорення маховика, якщо ви підключите осцилограф на датчик оборотів ви notera в стадії вибуху, що сигнал значно збільшувати, а якщо вибуху не відбувається, сигнал він залишиться постійним-чи, що екю accorgera' не-включення або втрати хітів і тут виходить на виправлення ось чому я кажу вам, що ви можете мати інжектор у відмінному стані, але, можливо, слабке стиснення може бути, щоб поршень білизни або incrippato і т. д. і т. п. ебу не знає, що і трапилося, але знаю тільки, що в той циліндр сигналу і постійною і не відбувається кутове прискорення потім намагається conpensare буде aumentanto витрат дизельного палива в той циліндр...або, наприклад, власний успіх минулого тижня на mercedes 320 cdi, як мінімум, все було ок, а accellerando не вистачало циліндра ,бачачи виправлення обладнання діагноз, як мінімум, ви помічали, що циліндри були все ближче до нуля, у той час як accellerando помічали, що виправлення четвертого циліндра слини різко до +5,00 мм кубічних, тобто на максимальний виправлення,у цьому випадку accellerando витрата дизельного палива не було, просто з-за інжектора, захопили і ecu, знаючи, що в той циліндр щось не так шукав conpensare максимум.....