Сторінка 5 з 6 PrimaПеред ... 3456 ОстаннєUltima
Результати 41-50 з 59

Обговорення: Корекція Форсунок

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    112
    Хлопці, вам потрібно привітання для пояснення super методи, які ви даєте. Я в мого невігластва, я згоден на розмову, що блок управління може адаптувати ін'єкції, якщо з'? інжектор або два, та ін, які не працюють. ? завдяки цьому, що те, Cione говорили, діагноз може дати нам відповіді на деякі запитання про можливу інжектор, не працює!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав прогрес Visualizza Messaggio
    в залежності від оборотів двигуна,педаль акселератора (для перших двох згаданих запитайте себе, тому що після такого-то кількості обертів двигуна, не може ще оцінювати виправлення) тиск флейта,час впорскування(мс вказує і обчислює, скільки часу залишається відкритим інжектор у процесі ін'єкції, щоб циліндр), тут, розумієте, час відкриття більше тиск флейта(в залежності від тиску показує, як дизель ce на сопілці, і, отже, оскільки вона вводить в стадії уприскування, зазначеної в мс і т. д.
    я не буду зупинятися в іншому випадку, продовжує писати так багато
    ps пояснення і трохи домашній, але і набагато більше " техніка
    хлопці, я s? що ми не розуміємо,....я кажу циліндрів двигуна і,отже, механічних частин, немає форсунок....користувач шайба,але я також читав і інші, які говорять щось подібне, стверджує, що якщо c'? циліндр або його поршень, який не v? ecu дізнається...навіть якщо він інжекторів досконалими.....тому моє питання ?:маючи досконалий двигун з 4 форсунок досконалим, що st? 1000 оборотів в хвилину-на хвилину, і, маючи один двигун на 1-2 або 4, поршні або циліндри, що дев'ятого вони йдуть, але з тими ж 4 форсунки досконалим, що st? завжди, перетворюючи 1000 об / хв..ecu,який я пам'ятаю, не ? істота, думаючи, пропонує у своєму власному житті, можливо, з тим бакалавра в області електроніки, але простий шухлядці з p? олова,пластику і кремнію,як farebb? зрозуміти, на думку деяких з вас які-циліндровий,повторюю циліндрів, отже, механічних частин,не йдуть, а які ні??? rispiegatemelo чому? це мені ? всі нові...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    113
    параметр маси повітря це нічого не говорить вам? якщо порівняно з даними дизель ебу розуміє, на який циліндр йде в ploblema

http://www.professionalchiptuning.ne...2355&noquote=1

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    112
    Ви насправді. В залежності від кількості? повітря, і ту на дизельне паливо порівняно безумовно, ви можете зрозуміти, що ? циліндр не йде.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    я читаю тільки зараз alfetta80...між тим, я дякую тобі, що ясно точно, що ви говорите...більш конкретно, що юніт? d-вимір, ми говоримо..., хоча я повинен сказати, що виступ мг і більше, пов'язане із перейти vw tdi pd, а для common rail, краще говорити про мм кубічних..***** unue це виправити, що ecu f? навіть "чую" якщо циліндр більше або менше стискання, мені здається, veeery дивні...я думаю, що двигун і його відповідних циліндрів,один або більше, що вони, може бути, навіть повністю застряглі деталі,пішли,macciulati,etc,etc...але ecu знає, що для цього перехідного навантаження двигуна,обертів, і все інше, завжди ж справа? тнвд повинен дати...мовлення, корекція по мені ? ще один калібрування ecu f? в залежності від коду ina форсунки питання балансування циліндрів, так що двигун самий регулювати можна...та я читала, що єс може впоратися з цією калібрування кінця, скажімо,до стелі 30% зносу у форсунок...все інше на мою скромну думку son пограю на вітер....
    привіт манро не варто дякувати, мені здається, мінімум, після всієї допомоги, яку ти мені дав!!!!!!
    але я підтверджую, коли тобі сказали, на common rail, мм кубічних.,а давайте повернемося на виправлення обладнання,останній робиться ебу, в залежності від датчика обертів більш технічно називається кутове прискорення маховика, якщо ви підключите осцилограф на датчик оборотів ви notera в стадії вибуху, що сигнал значно збільшувати, а якщо вибуху не відбувається, сигнал він залишиться постійним-чи, що екю accorgera' не-включення або втрати хітів і тут виходить на виправлення ось чому я кажу вам, що ви можете мати інжектор у відмінному стані, але, можливо, слабке стиснення може бути, щоб поршень білизни або incrippato і т. д. і т. п. ебу не знає, що і трапилося, але знаю тільки, що в той циліндр сигналу і постійною і не відбувається кутове прискорення потім намагається conpensare буде aumentanto витрат дизельного палива в той циліндр...або, наприклад, власний успіх минулого тижня на mercedes 320 cdi, як мінімум, все було ок, а accellerando не вистачало циліндра ,бачачи виправлення обладнання діагноз, як мінімум, ви помічали, що циліндри були все ближче до нуля, у той час як accellerando помічали, що виправлення четвертого циліндра слини різко до +5,00 мм кубічних, тобто на максимальний виправлення,у цьому випадку accellerando витрата дизельного палива не було, просто з-за інжектора, захопили і ecu, знаючи, що в той циліндр щось не так шукав conpensare максимум.....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    50
    Citazione Спочатку Написав alfetta80 Visualizza Messaggio
    привіт манро не варто дякувати, мені здається, мінімум, після всієї допомоги, яку ти мені дав!!!!!!
    але я підтверджую, коли тобі сказали, на common rail, мм кубічних.,а давайте повернемося на виправлення обладнання,останній робиться ебу, в залежності від датчика обертів більш технічно називається кутове прискорення маховика, якщо ви підключите осцилограф на датчик оборотів ви notera в стадії вибуху, що сигнал значно збільшувати, а якщо вибуху не відбувається, сигнал він залишиться постійним-чи, що екю accorgera' не-включення або втрати хітів і тут виходить на виправлення ось чому я кажу вам, що ви можете мати інжектор у відмінному стані, але, можливо, слабке стиснення може бути, щоб поршень білизни або incrippato і т. д. і т. п. ебу не знає, що і трапилося, але знаю тільки, що в той циліндр сигналу і постійною і не відбувається кутове прискорення потім намагається conpensare буде aumentanto витрат дизельного палива в той циліндр...або, наприклад, власний успіх минулого тижня на mercedes 320 cdi, як мінімум, все було ок, а accellerando не вистачало циліндра ,бачачи виправлення обладнання діагноз, як мінімум, ви помічали, що циліндри були все ближче до нуля, у той час як accellerando помічали, що виправлення четвертого циліндра слини різко до +5,00 мм кубічних, тобто на максимальний виправлення,у цьому випадку accellerando витрата дизельного палива не було, просто з-за інжектора, захопили і ecu, знаючи, що в той циліндр щось не так шукав conpensare максимум.....
    бравіссімо хороше роз'яснення ви також поглиблене пояснення щодо датчик частоти обертання

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di nasone147
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    авелліно
    Et
    40
    Повідомлення
    141
    хлопці, але виправлення йдуть перевірити холодна або гаряча??є дуже багато суперечливих думок!!я холодна я 2iniettore, яка усуває до +2.74 і 4 форсунки компенсує, роблячи -2.02,але як гріють p? все падає в середньому!!я, однак, всі симптоми форсунок ko..вібрація,холод,виліт довгі,fumosit?..!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di nasone147
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    авелліно
    Et
    40
    Повідомлення
    141
    Ніякої рада?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Не richiamatemi.. але я хочу сказати, що мій досвід на 147 1,9 150cv мого придуманий,
    на практиці машина в холоди заводився всю пристрої відрізняється від реального і galoppava від страху,
    я сказав йому, portarmela того, щоб відремонтувати форсунки, тому, що? віск для корекції, які варіювалися від -7 до +7..
    semi auto нова з 70,000 для того, щоб вважати, але, звичайно ж, подвійний..
    проте, тут, за чутками, так само, боюся, і пахло від смерті..
    у неділю взяв EGR карта, повірте мені, корекція -1,+1 двигун воскрес, і лінійний..
    вам слово..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di mikyrace82
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    146
    в tdi c? процедури, які необхідно виконати для перенастроювання форсунок....кажучи просто...ви регулюючі механізми форсунок...приносить оливкова распредвалів в вмт в багажному усього, поки не відчуєте кінця без зусилля і відкрутити, щоб 270gradi, якщо я правильно пам'ятаю (tdi 130o150).

Сторінка 5 з 6 PrimaПеред ... 3456 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •