Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 34

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    11
    Я s? що знову я не прав для того, щоб завантажити файл..***** unque, хлопці, не впевнений, необережних, файл ? спочатку, може бути, якщо я можу upparlo на деякі сервера доступу для файлів, зараз я вам покажу, але не поставив тільки руку на вогонь, а також м'ячі поставив, запевняю вас, що ecu не ? чіпала....

Те, що мене вражає ? саме це....також очищення dpf, 159 після 400/500 км спалахує контрольна лампа двигуна (я кажу з досвіду, зробив), то тут може бути, що вони тільки білизну DPF? чи є інші методи?

Діагноз, однак, виявляється, "низький Сигнал, фільтр частинок кіптяви" ця аномалія має змусити включити індикатор....чому? тут немає???

Якщо я йду на дотик ебу, що я міг очікувати?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    Citazione Спочатку Написав eismann Visualizza Messaggio
    Я s? що знову я не прав для того, щоб завантажити файл..***** unque, хлопці, не впевнений, необережних, файл ? спочатку, може бути, якщо я можу upparlo на деякі сервера доступу для файлів, зараз я вам покажу, але не поставив тільки руку на вогонь, а також м'ячі поставив, запевняю вас, що ecu не ? чіпала....

Те, що мене вражає ? саме це....також очищення dpf, 159 після 400/500 км спалахує контрольна лампа двигуна (я кажу з досвіду, зробив), то тут може бути, що вони тільки білизну DPF? чи є інші методи?

Діагноз, однак, виявляється, "низький Сигнал, фільтр частинок кіптяви" ця аномалія має змусити включити індикатор....чому? тут немає???

Якщо я йду на дотик ебу, що я міг очікувати?
    дивіться, що розміщувати не потрібно privileggio,ви можете розмістити tanquillamente файлу ? було перше, що я запропонував.
    [COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    ви перевірили, якщо вони поклали кілька видів емулятор,деякі-не працюють взагалі, не роблять включити не шпигун, але продовжують робити бетону
    [COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    11
    Немає шухлядці, діагноз виявляється тиск датчика 0, але забивають у 99%! маг.....

Файл ? в додатку, але, повторюю, що ? орі.....

Вибачте, я заплутався, було для скачать, які служили msg.....vabb
    File Allegati Файл Вкладення

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    11
    Те, що я підняв машину на мосту, що сьогодні я знайшов трохи часу, і машина постійно регенерує...

Після цього DPF ? спорожніли повністю, датчики тиску пов'язані, як датчик температури....і є банки!!!!

Я б думати, що дійсно вони зняли індикатор recovery!!!!!

Але, можливо, якщо я його пишу, ризик того, що ви incasini щось, видно, що вже? ви, я знаю, весело, добре, добре на електрообладнання?

НОВАЧОК L'avatar di gennantsub
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    neverland
    Повідомлення
    43
    що вони зняли індикатор recovery також може бути, що все-таки авто має піти не так, файл я не бачив(у мене немає прав для завантаження), але при його заряджаєте один defappato до ок не можете, що поліпшити ситуацію
    Citazione Спочатку Написав eismann Visualizza Messaggio
    Те, що я підняв машину на мосту, що сьогодні я знайшов трохи часу, і машина постійно регенерує...

Після цього DPF ? спорожніли повністю, датчики тиску пов'язані, як датчик температури....і є банки!!!!

Я б думати, що дійсно вони зняли індикатор recovery!!!!!

Але, можливо, якщо я його пишу, ризик того, що ви incasini щось, видно, що вже? ви, я знаю, весело, добре, добре на електрообладнання?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    а по-моєму ви підключіть його спокійно, особливо якщо в ебу ? оригінал

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    я б не хотів, що вони зняли лампочку за картину...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    навіть якщо там і шпигун в діагностиці спілкуватися-то помилка
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    Від ecu помилки зробіть sfappatura і далі....

ідеально було б покласти трубку прямо.... спорожніли створює потоки нелінійні у вихлопну...

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •