вибачте, ніхто і ніколи не degfappato комбо я був цікаво знати, якщо хтось має fatyo випробувань на цій машині.....Ясно, з carsoft або порадите інший.....
вибачте, ніхто і ніколи не degfappato комбо я був цікаво знати, якщо хтось має fatyo випробувань на цій машині.....Ясно, з carsoft або порадите інший.....
sw meussi має піти добре
Може бути, в декількох, я повинен зробити видалення dpf на Fiat 500 mjet. У вас є новинки? на Carsoft? Робить правильно? Цікаво, чому? я читав навколо, тому що тільки 30% змін, які повинні бути зроблені, щоб зробити повну роботу.....
чесно кажучи, я роблю все вручну, і у мене ніколи не було проблем.
можете спробувати, з часом, c'? хто каже, що робить добре
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
напрямні не існує
я зробив так:
вперше я купив файл dpf off працює на 100% інший тренер, і я використав те,
другий раз я ретельно вивчив зміни, внесені у файли, купив і я, наведеним у машині, що я повинен був зробити
те ж саме в третій раз, четвертий і т. д. і т. п.
і тепер я можу без проблем.
це, щоб зробити інвестиції на перший файл, щоб купити, але потім ви впевнені, що ви всі
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
S?, в кінці кінців я думаю, що я affider? на інтернет-форумі. Спасибі.
повідомлялося, власне, що треба зробити з різних адрес spiegalo!!!!