mah, не ? правда, навіть це, на відміну від? чекати годину читання з певними послідовними, якщо у вас є manualit? зробіть спочатку відкрити ECU і читати по BDM.
принаймні, c'? також одна перевага-back up повний пу? завжди знадобиться :-) тоді, можливо, ви також можете писати в послідовний..
треба порівняти два файли, орієнтації і мод, щоб побачити, якщо ? вилучений DPF, правильно, пу? навіть бути, що це був тільки мити фільтр і лампа не горить, але в цьому випадку провести залишаються
я не зроблю це, - пі? що ще чому? резервного копіювання для цих блоків управління, якщо вони знаходяться в мережі...
крім того, дуже важко заблокувати
якщо ви говорите мені bmw наприклад даю праві, але на альфа 159-браво-кольоровості і т. д., я бачу, як даремно
і навіть якщо ви говорите мені лічильник,я вам скажу, а то гарантія втрачає силу, якщо помічають, що ебу ? була відкрита...так що..
звичайно, кожен з них ? ****** думати, як він хоче,може бути, я божевільний, щоб не відкрити їх, маючи bdm..
якщо відкрити блок управління і, якщо n? помітно і очевидно, що ви втрачаєте гарантію !! потім ти скелі, що в мережі знаходитесь резервні копії !!!
браво !! у будь-якому випадку я мав на увазі, edc16, як правило, і, тим не менше кожен має свої ідеї
якщо, може бути, місця на карті, ми знаємо дещо