Я кажу про diy продукт, і я впевнений, що ніхто на форумі його ніколи не використовував, отже, потрібно спробувати, щоб credere.Lo використовувати мої друзі, і тепер, коли вони в кінцевому підсумку приходять до мене і запитати.
Я кажу про diy продукт, і я впевнений, що ніхто на форумі його ніколи не використовував, отже, потрібно спробувати, щоб credere.Lo використовувати мої друзі, і тепер, коли вони в кінцевому підсумку приходять до мене і запитати.
Ви пекіна? що після зварювання, не можете-й? в скелях ставок? Я це часто трапляється, стає непрозорим, і мені важко це зробити riscogliere.
здається, що стаєш залізо! але як ? можна?
Я використовую флюсу stagnosald, то у мене є хороший запас ставок old-style свинцю (40/60), що, на жаль, зараз не продають більше? з-за нових продуктів Lead-Free!!! Проблема паст типу моєї ? якщо putacaso в грійте в недозволеному місці цієї смажить, ризикуючи зробити щось!!!
привіт, хлопці,curiosit? будь ставок, що використовуються маю на увазі якість? добре, якщо можна мати декілька посилань, навіть в лічку!! дякую
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
keep 60/40, забудьте ставок, екологічно чистий, не має сенсу...
суміш Хлориду амонію (nh 4 cl) і гліцерин-це і медицина, щоб ваш problema.leggi 1 пост.
у спеціалізованих магазинах для настінного розпису повинні знайти її!
Для очищення я використовую Ацетон чистий, випаровується відразу і з хорошим результатом. 2 Flussanti, один рідкий і один крем. Для ставу я зробив запас 40/60 і чому? те нове, що продають, не ? максимум для зварювання "на льоту". Я близько 6 зварювальників, JBC, що ? топ, коштує 500 євро, але зварні шви гарантовані. Серед зварювальників-й? elite я станція BGA на ІК, але користуюся для ремонту ПК, та завжди використовую потік в крем AMTEC, і потім я чищу все з ацетоном і "cotonfioc"