Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 31

Обговорення: Заміна quadro new beetle

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    251

Заміна quadro new beetle

Привіт, мені потрібно замінити рамки на new beetle tdi побачили ? вкрали, я знайшов один в руїнах, і я хотів би знати, якщо для того, щоб почати автомобіль ? досить зробити scodifica частково на блок управління двигуном або, якщо існують інші заходи, щоб зробити.
    Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    249
    Мені здається, що у нього є e2prom в рамках ви повинні ігнорувати зміни так робиш clone

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    також з scodifica всього одна річ, спалахує контрольна лампа свічок розжарювання ви можете зробити, хоча, як каже ангел інертних матеріалів 2 e2p рамки, так ви опинитеся як-км, що кодування іммо inalter
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    також з scodifica всього одна річ, спалахує контрольна лампа свічок розжарювання ви можете зробити, хоча, як каже ангел інертних матеріалів 2 e2p рамки, так ви опинитеся як-км, що кодування іммо inalter
    Пост вже старий, але я хочу, щоб замінити мій пульт на питання, яке не можу вирішити. Я один, що має бути добре, як мені клонувати? Я бачу, що є 4 eprom, близькі, яких я повинен звернути? всі 4? дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    251
    Проблема ? що картина оригінал ? вкрали, замовник знайшов у руїнах, але без ключів, якщо там були, принаймні, це posizionavo близько до транспондер я робив часткову на ecu двигуна і в теорії заводився.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Ні, ви повинні зробити scodifica всього на блоці, а потім покладіть на новому км.... принаймні, у мене завжди було лише у разі заміни панелі vag.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    251
    Але в цілому, ви можете індикаторів розжарювання і іммо, чому? як правило, залишаються горіти, принаймні, cos? мені сказали.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Залежить від машини, як правило, залишається тільки один код включений, але ви можете зняти.....

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    якщо у вас є vag, ви можете спробувати повторити адаптації, на vag не існує часткове, як на фіат ,я в загальній точці і шматочок стрічки на дисплеї, якщо у вас є commander або vagcom що можна зробити
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    ви також можете зробити часткове, проте, на деяких залишається лампа розжарювання горять і не потрапила навіть у діагностиці деяких без підсвічування і переходу в діагностиці адаптації, якщо ви не засіб не зробите, або потрібно знизити рівень км до нуля, і подивитися з vag, якщо ви можете зробити адаптацію, якщо у вас є vas робить це автоматично без коду доступу

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •