перейти на пошук у верхньому правому кутку і введіть те, що вам потрібно знати, може бути, використовує слова.. наприклад: відмова системи рециркуляції ог
а в egr ? був закритий належним чином і навіть фап пу? йти.(? була використана більш стара версія відомої програми, яка видаляє його).
між тим факти зниження авансів і спробувати.. потім змінювати поступово, ви самі, і ви зрозумієте, що є? що не йде'
У світі божевільних нормальний-це з розуму
Спасибі, що ви були дуже добрі: на даний момент, то відсилаю завантаження; мій друг, в будь-якому разі не просити? нічого, не ? вид, що приймає поради від одного недосвідченого, як і я; з серії я роблю, і я все знаю. Це дійсно складно в цьому світі, я знаю, що я нічого не роблю-просто: по-справжньому я не можу зрозуміти, з чого почати, щоб працювати на картах. На даний момент я зміг тільки з mpps прочитати і зберегти карту![]()
З якою-небудь програмою, мені працювати на тій же карті змінити і знизити авансові платежі, я, як ви кажете, або я повинен ділити від оригіналу? Ти зробив на курси, щоб зрозуміти і варіювати ці параметри, або ви самоучка? На сьогодні я закінчив pissing, ще раз спасибі.
ви також чому? крім досягнень пу? йти,дійсно, я вам abbasserei аванси і ставив оригінальні криві фільтрів диму![]()
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
я особисто зробив з курсів, а решта ? весь досвід
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
я giocherello з ecu кожного багато!!!
як програма для mod файлів ви можете використовувати ecm 2001 року, які можна легко знайти в мережі.. можете пошукати на форумі ви знайдете все, що вам потрібно..
вибухнути, тому що не всі системи файл так завантажує?![]()
У світі божевільних нормальний-це з розуму
Мені достатньо знати, що змінити, враховуючи, що я тільки що було в кредит) в titanium. Навіть якщо я повинен також закрити egr fap і тому я і крапка****. Виберіть будь-ласка хороший путівник, але я не можу скачати нічого. Ну що я хочу сказати, рано чи пізно пояснити? механізм.
я був заінтригований, так? у мене теж один croma 150cv і я дав погляд на вашу роботу,я заявляю, що я не люблю взагалі критикувати роботу інших,але я хотів втрутитися,я підтримую все, що говорили msport,поради, які ви дали раніше, є правильними спробуйте поекспериментувати, і ви зрозумієте, роботи редагувати карту одночасно cos? ви розумієте краще..подивитися, що у цієї машини з невеликим йде досить добре, і вони можуть зменшити витрату палива, час...хороші дослідження.
[COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]
будь ласка помістіть це,принаймні, так заспокойся
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
? на раді rail msport не згоден,для мене пу? йти також добре, і так і com?,не ? так багато але і не мало............для карту, щоб змусити його завантажити, якщо хочете, займає мало
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ