Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 46

Обговорення: Думку Карта Croma

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    перейти на пошук у верхньому правому кутку і введіть те, що вам потрібно знати, може бути, використовує слова.. наприклад: відмова системи рециркуляції ог
    а в egr ? був закритий належним чином і навіть фап пу? йти.(? була використана більш стара версія відомої програми, яка видаляє його).
    між тим факти зниження авансів і спробувати.. потім змінювати поступово, ви самі, і ви зрозумієте, що є? що не йде'
    У світі божевільних нормальний-це з розуму

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    Citazione Спочатку Написав Chris156 Visualizza Messaggio
    хороший приклад!!!! перевищує навіть мене!!!
    спасибі кріс XD але принаймні так я зробив-й? добре, що ідея ahahhaha
    ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    ви також чому? крім досягнень пу? йти,дійсно, я вам abbasserei аванси і ставив оригінальні криві фільтрів диму
    ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ

gevin
    Guest
    Спасибі, що ви були дуже добрі: на даний момент, то відсилаю завантаження; мій друг, в будь-якому разі не просити? нічого, не ? вид, що приймає поради від одного недосвідченого, як і я; з серії я роблю, і я все знаю. Це дійсно складно в цьому світі, я знаю, що я нічого не роблю-просто: по-справжньому я не можу зрозуміти, з чого почати, щоб працювати на картах. На даний момент я зміг тільки з mpps прочитати і зберегти карту
    З якою-небудь програмою, мені працювати на тій же карті змінити і знизити авансові платежі, я, як ви кажете, або я повинен ділити від оригіналу? Ти зробив на курси, щоб зрозуміти і варіювати ці параметри, або ви самоучка? На сьогодні я закінчив pissing, ще раз спасибі.

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    я особисто зробив з курсів, а решта ? весь досвід
    ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    я giocherello з ecu кожного багато!!!

як програма для mod файлів ви можете використовувати ecm 2001 року, які можна легко знайти в мережі.. можете пошукати на форумі ви знайдете все, що вам потрібно..

вибухнути, тому що не всі системи файл так завантажує?
    У світі божевільних нормальний-це з розуму

gevin
    Guest
    Citazione Спочатку Написав Chris156 Visualizza Messaggio
    я giocherello з ecu кожного багато!!!

як програма для mod файлів ви можете використовувати ecm 2001 року, які можна легко знайти в мережі.. можете пошукати на форумі ви знайдете все, що вам потрібно..

вибухнути, тому що не всі системи файл так завантажує?
    Мені достатньо знати, що змінити, враховуючи, що я тільки що було в кредит) в titanium. Навіть якщо я повинен також закрити egr fap і тому я і крапка****. Виберіть будь-ласка хороший путівник, але я не можу скачати нічого. Ну що я хочу сказати, рано чи пізно пояснити? механізм.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    я був заінтригований, так? у мене теж один croma 150cv і я дав погляд на вашу роботу,я заявляю, що я не люблю взагалі критикувати роботу інших,але я хотів втрутитися,я підтримую все, що говорили msport,поради, які ви дали раніше, є правильними спробуйте поекспериментувати, і ви зрозумієте, роботи редагувати карту одночасно cos? ви розумієте краще..подивитися, що у цієї машини з невеликим йде досить добре, і вони можуть зменшити витрату палива, час...хороші дослідження.
    [COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    ? на раді rail msport не згоден,для мене пу? йти також добре, і так і com?,не ? так багато але і не мало............для карту, щоб змусити його завантажити, якщо хочете, займає мало
    ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    будь ласка помістіть це,принаймні, так заспокойся
    File Allegati Файл Вкладення
    ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ

Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima