Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 46

Обговорення: Думку Карта Croma

Перегляду "Гібрид"

gevin
    Guest

Думку Карта Croma

Добрий день Майстри, один змінив файл мого автомобіля, виключаючи egr+dfp і, змінивши карту.
    Я ще не написав, ебу, чому? я чекаю труби, щоб замінити DPF, і я хотів би ваша думка з цього приводу.

Я заявляю, що я досі не розумію, трубки, карти тому? прошу вас бути відвертим і прості думки, уникаючи формальностей.
    Мені цікаво дізнатися, чи нормально, якщо ? зроблено в борг, і якщо насправді автомобіль, вона поліпшить? у надійності?, продуктивність і витрата палива.

Дякую
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    що сказати... спробуйте...звичайно, різницю відчуєте..але ? було плутанини інтерпретувати деякі pararmetri...
    У світі божевільних нормальний-це з розуму

gevin
    Guest
    Citazione Спочатку Написав Chris156 Visualizza Messaggio
    що сказати... спробуйте...звичайно, різницю відчуєте..але ? було плутанини інтерпретувати деякі pararmetri...
    В якому сенсі, вибачте, я щось дають?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    довгий час це egr,тиск в магістралі високого тиску і обмежувач тиску в рампі для мене це все переробляти,додам, що перш, ніж торкнутися карти дивні ви повинні зрозуміти, як працюють ці традиційні і знати їх змінити.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    ми говоримо, що останнім часом я помітив, девіз " більше вона зачіпає і краще ?"!!!
    не ? так що, якщо ви хочете переглянути, натиснувши тільки обмежувачі дизель-це добре, але ви повинні знати, де вони всі, в іншому випадку, якщо це стосується тільки 2 не потрібно нічого.. так само як і в педаль і в момент її перетворення..якщо максимальний ліміт, який ви хотіли б отримати 450 нм (гіпотетичні), а потім мене тачка перетворення, щоб надати більш 100mm3, коли макс надходження 90mm3 приблизно ? річ абсолютно безглуздо і марно.
    залишивши в стороні решта... а ви бачите гірше, навколо...
    Ps: 2,5 градусів заздалегідь son трохи занадто багато для дизельного палива дали..

gevin
    Guest
    Citazione Спочатку Написав Chris156 Visualizza Messaggio
    ми говоримо, що останнім часом я помітив, девіз " більше вона зачіпає і краще ?"!!!
    не ? так що, якщо ви хочете переглянути, натиснувши тільки обмежувачі дизель-це добре, але ви повинні знати, де вони всі, в іншому випадку, якщо це стосується тільки 2 не потрібно нічого.. так само як і в педаль і в момент її перетворення..якщо максимальний ліміт, який ви хотіли б отримати 450 нм (гіпотетичні), а потім мене тачка перетворення, щоб надати більш 100mm3, коли макс надходження 90mm3 приблизно ? річ абсолютно безглуздо і марно.
    залишивши в стороні решта... а ви бачите гірше, навколо...
    Ps: 2,5 градусів заздалегідь son трохи занадто багато для дизельного палива дали..
    На жаль, як я пишу вище, я не розумію нічого в карти мені зробив один, assicurandomi хорошу роботу: що ви говорите, мене пропускає машина, якщо я поставлю?
    Що таке пу? статися?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    стрибати не стрибає.. єдине, що викликає занепокоєння, що abbasserei є аванси...
    Хоча я можу тобі гарантувати, що якщо ви починаєте працювати на форумі ви знайдете багато якісного матеріалу і чи зможете ви зробити роботу краще.
    Я contatterei, хто зробив тобі карту і запитав би, чому він змінив ці значення і на який принцип ... тоді, можливо, їх напишіть, а є веселиться ці сірі дні!!!

gevin
    Guest
    На даний момент я знаю, що ? краще не ставити зовсім. Я як і раніше продовжую не розуміти одну річ: брати оригінальні, які параметри), щоб змінити для хорошої карти? Дозвольте мені пояснити ви не можете? скопіювати карту, добре зроблений і буде змінити тільки ті параметри. Я прошу вибачення, якщо я неясно, але я до сих пір велика плутанина.
    Кріс ви можете показати мені, як пост шукати, наприклад? але, принаймні, fap і egr він виключений?
    Дякую і вибачте ще раз якщо чекати занадто багато, і я навіть не сколково? завантажити приклади в будь-якому випадку.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    я глянув на карту,я повинен сказати, що зламати, не ламається,що аванси, як каже chris56 були трохи високими для кількості дизельного палива,але що дійсно шокує ? даєш дизель, з одного боку, а потім дати йому хороший, чистий зріз у стрільбі з картами диму зроблені таким чином............і як давати під час пониження цукру, води і цукру, а потім дати йому хороший дозу інсуліну в мвс
    ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    Citazione Спочатку Написав explode82 Visualizza Messaggio
    я глянув на карту,я повинен сказати, що зламати, не ламається,що аванси, як каже chris56 були трохи високими для кількості дизельного палива,але що дійсно шокує ? даєш дизель, з одного боку, а потім дати йому хороший, чистий зріз у стрільбі з картами диму зроблені таким чином............і як давати під час пониження цукру, води і цукру, а потім дати йому хороший дозу інсуліну в мвс
    хороший приклад!!!! перевищує навіть мене!!!

Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •