Сторінка 1 з 8 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 79

Обговорення: Зварних ставок

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    184

Зварних ставок

Привіт всім,я хочу відкрити нову тему, де можемо поділитися нашим досвідом у зварних ставок*****incio я з (макаронні вироби)для зварювання, який я використовую, і я дуже задоволений. Це суміш Хлориду амонію (nh 4 cl) і гліцерин.2 продукти, які ви знайдете в будь-якій аптеці .Ви суміш + - 5/1, де 5 частина гліцерину, 1 частина Хлориду амонію.Служить для очищення поверхонь, які saldiamo і в той же час знижує температуру для пайки.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Я для очищення використовую скипидар. Що стосується флюсу, використовую крем AMTECH, відмінне. Дуже має також гарну якість? welder.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    а я після очищення с. не використовую нічого, чому? в першу чергу я розумію, використовувати всі енто лайно,то я віддаю перевагу купити ставок зокрема ? та договору не потрібно тісто для зварювання і так не залишаю, навіть не residui.........а якщо ми говоримо зварних швів гарячим повітрям для mcu, то використання флюсу,для flash все залежить від обставин, якщо я можу я уникаю залежить від компонентів, які знаходяться навколо flash
    ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    184
    Я кажу про diy продукт, і я впевнений, що ніхто на форумі його ніколи не використовував, отже, потрібно спробувати, щоб credere.Lo використовувати мої друзі, і тепер, коли вони в кінцевому підсумку приходять до мене і запитати.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Ви пекіна? що після зварювання, не можете-й? в скелях ставок? Я це часто трапляється, стає непрозорим, і мені важко це зробити riscogliere.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di V.V.
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    182
    Я використовую флюсу stagnosald, то у мене є хороший запас ставок old-style свинцю (40/60), що, на жаль, зараз не продають більше? з-за нових продуктів Lead-Free!!! Проблема паст типу моєї ? якщо putacaso в грійте в недозволеному місці цієї смажить, ризикуючи зробити щось!!!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    не дуже гарна якість!!!
    Citazione Спочатку Написав Вже Visualizza Messaggio
    Ви пекіна? що після зварювання, не можете-й? в скелях ставок? Я це часто трапляється, стає непрозорим, і мені важко це зробити riscogliere.
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    привіт, хлопці,curiosit? будь ставок, що використовуються маю на увазі якість? добре, якщо можна мати декілька посилань, навіть в лічку!! дякую
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    здається, що стаєш залізо! але як ? можна?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    184
    суміш Хлориду амонію (nh 4 cl) і гліцерин-це і медицина, щоб ваш problema.leggi 1 пост.

Сторінка 1 з 8 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •