Привіт, хлопці
чи можете ви сказати мені, якщо я defappato добре йде машина?
Bmw 320D 163cv 2007 року
Додаю ori + defap.
Дякую
Привіт, хлопці
чи можете ви сказати мені, якщо я defappato добре йде машина?
Bmw 320D 163cv 2007 року
Додаю ori + defap.
Дякую
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 02-03-2013 в 16:35
якщо ви зробили з sw ? повний,зараз з cell
я зробив раз, і за моїми скромними знаннями, мені здається, що він зробив добре...
вас думки...
не ? правильно зовсім немає, на quele авто єдине рішення ? зробити це в ручну, чому? різні SW не працюють.
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
я не можу бачити файли, але у мене зроблений одно минулого тижня, і тільки робить свою роботу.
немає його, я вже? сказав, інший раз і повторюю. не плутайте пристрасть з роботою.
Якщо ви не впевнені файлу (в даному випадку, запевняю вас, що ? неправильно) купити файл? факт тих, хто знає, як зробити і вирішити вашу проблему. Таким чином, якщо ви, трапляється, іншій машині одно або ж ecu у вас вже? рішення-в наступний раз, просто, що ricopi зміни
багато файлів, які ви купуєте перейдіть на перепродаж за ціною pi? високий і, отже, ви заробляєте в будь-якому випадку
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Дякую за відповідь.... Але я не можу продати нікому я файл, чому? машина ? мого батька.
Я arrangio.... Спасибі ж.
привіт ,якщо я правильно пам'ятаю, на цій машині просто біт для відключення dpf... якщо і так, і я, і дозвіл,місце, рішення...