Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 28
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    24
    Докази того, що я зробив все, rel? важливі в тому числі стартера ? була в тому, що атакувати rel? безпосередньо в батареї і вимірювати з допомогою тестера струм проходить, тому я припускаю, що вони працюють зараз чи не намагався побачити, якщо коли я намагаюся провертання прибулих насправді струм в rel? завтра вранці пробую,якщо не дійде струм залишається таємницею, а в разі, якщо струм приходить ? партія електродвигун? що ще може бути?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    24
    Не існує? пробував я пробував тільки в правильному функціонуванні rel? справді, завтра пробую, і якщо не дійде в даний час? якщо замість того, виникає питання ? в електродвигуні в цей момент? ситуація стає все більш складною, красивою діагноз не відбере, забере ніхто.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Сицилія
    Повідомлення
    88
    тоді рубаємо голову того бичка жертви за одне перейти на датчик витрати повітря і перевіряє як 12в на контакти 2 і 5 вольт на 4 пін, якщо все ок означає, що блок управління двигуном харчування, а потім цифрові ланцюга і нормально, тоді йдемо далі.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    24
    Citazione Спочатку Написав tronic Visualizza Messaggio
    тоді рубаємо голову того бичка жертви за одне перейти на датчик витрати повітря і перевіряє як 12в на контакти 2 і 5 вольт на 4 пін, якщо все ок означає, що блок управління двигуном харчування, а потім цифрові ланцюга і нормально, тоді йдемо далі.
    Дякую, завтра вранці sar? потім ви підкажіть, Спасибі допомогу.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Сицилія
    Повідомлення
    88
    як і туди

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    24
    Citazione Спочатку Написав tronic Visualizza Messaggio
    як і туди
    Привіт
    тоді я поміряв напругу на роз'ємі на датчик витрати повітря ,сигнал, що ? результат відсутній ,роз'єм 5-pin, і я їх виміряні, використовуючи все, як маса шасі нічого не робити ,спробуйте виконана з бази знято, але на фіксований рамках залишається жовтий ключ з написом code.
    Я чекаю, що мені заїздом в квт 2000 plus може бути корисно, як ви думаєте?

Banned
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    130
    Citazione Спочатку Написав nico87trip Visualizza Messaggio
    Привіт
    тоді я поміряв напругу на роз'ємі на датчик витрати повітря ,сигнал, що ? результат відсутній ,роз'єм 5-pin, і я їх виміряні, використовуючи все, як маса шасі нічого не робити ,спробуйте виконана з бази знято, але на фіксований рамках залишається жовтий ключ з написом code.
    Я чекаю, що мені заїздом в квт 2000 plus може бути корисно, як ви думаєте?

спробуйте зробити scodifica в цей момент!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    24
    Citazione Спочатку Написав також Visualizza Messaggio
    спробуйте зробити scodifica в цей момент!
    привіт, мені ? приїхав сьогодні до 2000 квт я хотів би спробувати scodifica на моїй alfa 166 з проблемою запалювання, але у мене альфа 156 двох тисяч осіб, без номерних знаків, я можу спробувати scodifica? якусь пораду?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    24
    Привіт всім ,я пішов з ебу і код від електрики для продовження можливого scodifica, після швидкого нюхати ебу і черг до висновку, що нічого не буде ? спалили і все має бути по-як і раніше функціонує. тепер, не довіряючи cecamente я запитав scodifica, і він, крім ціни, що становить 150 І мені він не рекомендується scodificare бо в разі, якщо в коді проблема або в антені кодексу не змінило б ситуацію, що я можу зробити ,rottamo автомобіль,жарт, прошу щирої допомоги в цій проблемі драма. дякую

Banned
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    130
    Якщо ви scodifica всього ви не будете мати цих проблем!

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •