криві, що я маю на увазі карти, що перебуваєте в sw!!
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
те, що я рекомендував би, що в будь-якому випадку, коли ви копіювання і вставки, однак слід riguardarsi всій карті![]()
точно... погоджується з тим, riguardarsele, і тому, що деякі карти і, відповідно, з кроком.... не копіюються, є тільки ті карти, присутні в драйвері.... але не всі карти з драйвера!
мене є сумніви: якщо у мене а4 2002 року, де gi? ? зміни були внесені в карту, і тепер leggessi, як я міг зрозуміти, що ? було ретушувати? як я можу отримати вихідний файл?
змінений файл можна перевірити тільки маючи файл ori-сумісний (або подібне), зіставте карту для карту,файли орі знаходяться або до літа в допомогу або у фантастичний форум під назвою professionalchiptuning, що він створений розділ, який названий запитом файл орі і розділ " банк даних файлів орі, де всередині відсортовані по марці і моделі є тисячі файлів ori хахаха.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Особливо якщо sw. різні не слід використовувати копіювання кроком, але і використовувати 2d вирівняти і скопіювати кривий, зігнутий, будьте обережні, також до вр, що цього разу вони різні.