Сторінка 2 з 7 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 68

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК L'avatar di gennantsub
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    neverland
    Повідомлення
    43
    Citazione Спочатку Написав motorsport Visualizza Messaggio
    навіть якщо файл і відрізняється, як sw і hw-просто файли, вони такі ж, як криві можна застосовувати зведення кроком!!
    може бути, не ? саме правильний я зробив так на санта-фе 112cv але результат машини, у нього були порожні, і мені залишалося швидке у перемикання передач, а потім коригує карту було змін в областях, які не centravano нічого, я відправлю карту cos? ви розумієте,
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    криві, що я маю на увазі карти, що перебуваєте в sw!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    158
    Citazione Спочатку Написав motorsport Visualizza Messaggio
    криві, що я маю на увазі карти, що перебуваєте в sw!!
    ах, добре, тепер я розумію.

НОВАЧОК L'avatar di gennantsub
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    neverland
    Повідомлення
    43
    те, що я рекомендував би, що в будь-якому випадку, коли ви копіювання і вставки, однак слід riguardarsi всій карті

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    abbiategrasso (MI)
    Повідомлення
    119
    точно... погоджується з тим, riguardarsele, і тому, що деякі карти і, відповідно, з кроком.... не копіюються, є тільки ті карти, присутні в драйвері.... але не всі карти з драйвера!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    112
    мене є сумніви: якщо у мене а4 2002 року, де gi? ? зміни були внесені в карту, і тепер leggessi, як я міг зрозуміти, що ? було ретушувати? як я можу отримати вихідний файл?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав pitty Visualizza Messaggio
    мене є сумніви: якщо у мене а4 2002 року, де gi? ? зміни були внесені в карту, і тепер leggessi, як я міг зрозуміти, що ? було ретушувати? як я можу отримати вихідний файл?
    змінений файл можна перевірити тільки маючи файл ori-сумісний (або подібне), зіставте карту для карту,файли орі знаходяться або до літа в допомогу або у фантастичний форум під назвою professionalchiptuning, що він створений розділ, який названий запитом файл орі і розділ " банк даних файлів орі, де всередині відсортовані по марці і моделі є тисячі файлів ori хахаха.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    змінений файл можна перевірити тільки маючи файл ori-сумісний (або подібне), зіставте карту для карту,файли орі знаходяться або до літа в допомогу або у фантастичний форум під назвою professionalchiptuning, що він створений розділ, який названий запитом файл орі і розділ " банк даних файлів орі, де всередині відсортовані по марці і моделі є тисячі файлів ori хахаха.
    Я поділяю в повній мірі!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    158
    Citazione Спочатку Написав dvdtuning Visualizza Messaggio
    Я поділяю в повній мірі!
    вибачте, ви пу? мати ще інформація, яку ви збираєтеся виставити картку на картку, можливо, з екрана я знаю, задавати питання, можливо дурні для vip-персон, але не для тих, хто, як я, початківців.
    привіт.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    Особливо якщо sw. різні не слід використовувати копіювання кроком, але і використовувати 2d вирівняти і скопіювати кривий, зігнутий, будьте обережні, також до вр, що цього разу вони різні.

Сторінка 2 з 7 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •