жоден продукт творить чудеса,як сказав giarras на іншу посаду допомагають, якщо використовувати його з певною частотою
жоден продукт творить чудеса,як сказав giarras на іншу посаду допомагають, якщо використовувати його з певною частотою
Практично один.сказав,що у нього був інжектор, який spruzzava занадто Мазут ,pompista, що Він зробив діагностику і дав йому цю добавку, а тепер ? десь рік, що він тихий
вода лурда!![]()
Привіт прогресу,я потім вивезти curiosit?:ти пробував цієї добавки (tunapuna sangre grande в) або так само, ви пишете спам, щоб отримати 80 масаж ?
До речі, в той інший пост, ми говорили про те, щоб присадки для очищення, колектор впускний і якщо добре в ліжку, моя думка, і що потрібно зняти для чищення перо-зараз якщо й ще і, перш ніж говорити повідомляє вам продукції tunapuna sangre grande в і ви побачите, що ви помиляєтеся
не спам, і я думаю, що вони роблять чудеса, тільки тому, що " ми використовуємо продукцію від тебе, згадані на кілька років, але, повірте мені, не бачив результатів, (компанія, де я працюю і впертий або має дохід в їх продати, але й інша історія) втім, ми також лінії цієї професійної (на їхню думку), тобто той, з обладнанням для монтажу на об'єкті, так і дизель, бензин
[QUOTE=neo;31031]Привіт прогресу,я потім вивезти curiosit?:ти пробував цієї добавки (tunapuna sangre grande в) або так само, ви пишете спам, щоб отримати 80 масаж ?
тоді дозволь мені не погодитися на думку, що і записаний після мене, і пройшла поріг вже трохи' ..........
підтверджую, що в повній мірі значення в діагностиці, які повинні мати форсунки. Повинні бути близькими до нулю і ніколи і головне позитивний. Я також пам'ятаю, і поправте мене, якщо я помиляюся, що будь-яка disallienamento ж пу? призвести до вібрації, навіть всередині салону, машина зупиняється. C'? хто каже, що в цей момент йде змінили то криво, або всі 4. Вам ? навіть сколково? спроби вирівнювання кронштейна (cos? мені пояснював механік), але я не знаю, якщо ? правда. Може бути?
У мене є сумніви, але для вимірювання рефлюкс, як я роблю? в діагноз я можу виміряти значення тільки форсунки, але не кислотний.
привіт, якщо для misaligned ви маєте на увазі виправлення поза діапазону, їх краще зняти їх і прийняти їх від pompista. а якщо dissallineati ви хочете встановлені погано, я вам скажу, що на common rail не може бути, тому, що мають місце і п'яти не регульовані, але мені було б цікаво зрозуміти, що indende ваш механік
у той час як для рефлюксу використовують бюретки лабораторні тяги повернення дизельного палива на инжекторах і зробите стікати в бюретки і ви їх порівняння всіх 4 форсунок