Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 12

Обговорення: my presentation!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    112

my presentation!

Привіт, хлопці.

? честь стати частиною цього форуму. Мене звуть День, мені 30 років і я в провінції Трапані. По роботі часто в Аугсбурзі (SR).
    Для інформації не esitatemi зв'язатися. Я сподіваюся, що зможу і sapervi відповісти. Я спеціалізуюся на автомобілях групи vag, у мене а4 2008 року 143cv, і ви зрозумієте, Xch? я в цьому форумі. Я знаю, кожен схема підключення і установка та зняття кожної частини. Я знав двох адміністраторів, спасибі їм свою щиру подяку x pasienza, що мене посвятили в цей день весь курс.
    Тільки сьогодні я закінчив готувати моя перша карта, що спробує? що в блі вихідні, як тільки я повертаюсь додому. Я не можу чекати!
    Що сказати, якщо вам потрібно тут.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Ласкаво просимо....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    ласкаво просимо між нами,
    [COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    112
    Спасибі ragazzuoli.. Мо він починає. Rimbocchiamoci рукава!!! так так так!!! Ви знаєте як включити оповіщення ***** для кожної зміни в пост, де я відповідаю?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    Citazione Спочатку Написав pitty Visualizza Messaggio
    Спасибі ragazzuoli.. Мо він починає. Rimbocchiamoci рукава!!! так так так!!! Ви знаєте як включити оповіщення ***** для кожної зміни в пост, де я відповідаю?
    дивіться, якщо ви знаходитесь тут:

http://www.professionalchiptuning.ne...3_user_profile
    [COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    351
    привіт і ласкаво просимо

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    112
    привіт і спасибі!!!!

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    привіт і benarrivato я бачу, що ви ввели,краще так.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    112
    так так так... дякую... я добре пам'ятаю свої перші дні на форумі audi, де я написав і супер-активіст...
    Я повинен сказати все, я все ще відчуваю себе трохи втратив, але я намагаюся приєднатися краще, то у вихідні я не granch? зробити, і тому я весь час. На іншому форумі, тепер вони прекрасно знають мої години і дні, і, коли затримка в реакціях день знають, що вони можуть зламати коробки, коли вони хочуть, навіть в телефон або на whastapp... За те, що я знаю, хлопчиків завжди є. Дайте мені вчитися зовсім небагато " пі? на всі ці теми, які для мене є новими або майже, і ми побачимо! між тим, якщо у вас bisogono зміни електронних і модернізація групи VAG, дайте мені знати! Можливо, я намагаюся допомогти вам. Я роблю невеликий приклад: сьогодні зателефонував один (поки я спав вранці до 11!!! ясно) чому? він хотів знати, чи він може воскресити golf V, 2005 року, враховуючи, що вони зробили карту, і з тих пір не ? pi? ігри. Я ? прийшов відразу на розум, проблема з контрольною впевнений, що не ? була розрахована правильно, але будете бачити? у п'ятницю? коли я повертаюся додому!
    Максимум беру VAS-і постріл всередині оригінальне програмне забезпечення від мами VW, в надії, що вони не підійшли до іммо!
    так так так!!!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    ласкаво просимо!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис