Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 34

Перегляду "Гібрид"

garret
    Guest
    так, ви праві, я спробуйте без dpf з egr виключена, а монстри з часом, може бути, щоб справу вдалося? зробити карту, гідну сподіваюся

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    211
    Citazione Спочатку Написав мансардний Visualizza Messaggio
    так, ви праві, я спробуйте без dpf з egr виключена, а монстри з часом, може бути, щоб справу вдалося? зробити карту, гідну сподіваюся
    літає навіть з fap запевняю вас, що екю, а?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    211
    карту уприскування недалеко деталей, 1500 об / хв і meta-завантажити карту, щоб збільшити, що програмне забезпечення ви використовуєте для відображення?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    211
    Подивився на рейс карту недалеко уприскування, тиску в рампі занадто багато, деякі карти йдуть страв грі не вистачає 1 обмежувач крутного моменту не вистачає карти педаль, якщо не помиляюся, і не зроблені всі карти, turbo і обмежувачі!

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав mavaila1972 Visualizza Messaggio
    Подивився на рейс карту недалеко уприскування, тиску в рампі занадто багато, деякі карти йдуть страв грі не вистачає 1 обмежувач крутного моменту не вистачає карти педаль, якщо не помиляюся, і не зроблені всі карти, turbo і обмежувачі!
    вибачте, побачив, що ви ще не отримали доступ до вкладень, як ви бачили карту? вам був висланий через *****?
    якщо ж він благав би користувач мансардний дотримання правил, тому що навіть якщо користувач mavaila1972 здається дуже правильним і корисним, також він повинен чекати 50 корисні повідомлення,дякую за співпрацю.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    211
    Citazione Спочатку Написав msport Visualizza Messaggio
    вибачте, побачив, що ви ще не отримали доступ до вкладень, як ви бачили карту? вам був висланий через *****?
    якщо ж він благав би користувач мансардний дотримання правил, тому що навіть якщо користувач mavaila1972 здається дуже правильним і корисним, також він повинен чекати 50 корисні повідомлення,дякую за співпрацю.
    Вибачте я просто хотів бути корисним членом спільноти аспекту 50 постів і тільки після задньо адреси dellle карти чіпати, так що кожен може знання на той тип ecu

garret
    Guest
    ? один edc16c35 або c31, чому? з mpps я читав файл, встановивши його на c31 в той час як з powergate я читав, як c35, чому? на c31, не ? присутній у списку

garret
    Guest
    використання ecmtitanium 1.61, що карти потрібно взяти оригінальні? обмежувачі я їх зачепив, все для турбо не вистачає ще 2, карти, педалі які?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    211
    Citazione Спочатку Написав мансардний Visualizza Messaggio
    використання ecmtitanium 1.61, що карти потрібно взяти оригінальні? обмежувачі я їх зачепив, все для турбо не вистачає ще 2, карти, педалі які?
    я використовую winols, як тільки я 10 хв ви замість адреси всіх карт і не чіпати!

garret
    Guest
    капуста winols ? з іншої планети! у будь-якому випадку спасибі за допомогу

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •