так, ви праві, я спробуйте без dpf з egr виключена, а монстри з часом, може бути, щоб справу вдалося? зробити карту, гідну сподіваюся
так, ви праві, я спробуйте без dpf з egr виключена, а монстри з часом, може бути, щоб справу вдалося? зробити карту, гідну сподіваюся
карту уприскування недалеко деталей, 1500 об / хв і meta-завантажити карту, щоб збільшити, що програмне забезпечення ви використовуєте для відображення?
Подивився на рейс карту недалеко уприскування, тиску в рампі занадто багато, деякі карти йдуть страв грі не вистачає 1 обмежувач крутного моменту не вистачає карти педаль, якщо не помиляюся, і не зроблені всі карти, turbo і обмежувачі!
вибачте, побачив, що ви ще не отримали доступ до вкладень, як ви бачили карту? вам був висланий через *****?
якщо ж він благав би користувач мансардний дотримання правил, тому що навіть якщо користувач mavaila1972 здається дуже правильним і корисним, також він повинен чекати 50 корисні повідомлення,дякую за співпрацю.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
? один edc16c35 або c31, чому? з mpps я читав файл, встановивши його на c31 в той час як з powergate я читав, як c35, чому? на c31, не ? присутній у списку
використання ecmtitanium 1.61, що карти потрібно взяти оригінальні? обмежувачі я їх зачепив, все для турбо не вистачає ще 2, карти, педалі які?
капуста winols ? з іншої планети! у будь-якому випадку спасибі за допомогу![]()