Результати 1-7 з 7
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    115

думки на певний тип зміни на tdi

всім привіт, хлопці, я відправлю файл, на якому я зробив, змін трохи відрізняється від звичайного, і я хотів би думки. це файл гольф 4 1.9 tdi 101 л. с. 497-018 вас........спасибі, привіт
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    Citazione Спочатку Написав pdtechnology Visualizza Messaggio
    всім привіт, хлопці, я відправлю файл, на якому я зробив, змін трохи відрізняється від звичайного, і я хотів би думки. це файл гольф 4 1.9 tdi 101 л. с. 497-018 вас........спасибі, привіт
    x, чому ви діяли таким чином?? перші 2 серії кривих, які ви зачепили у кожній серії, до чого відносяться??? чому? запитайте 98mg запит з педалі, то обмеження за допомогою ін'єкцій parzializzato 56 мг та обмеження 56mg обмежувачі крутного моменту??? так само як і дизель, якщо не збільшите тривалість dell' ін'єкції???

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    здрастуйте, pd...не могли б ви люб'язно пояснити, що ті моди драйвер???незалежно від карти зроблені з, як правило, так, якщо..я хотів би зрозуміти, p? козетта, якщо ви можете пояснити їй..типу зміна осі обертання обмежувач крутного моменту або відразу після карту педаль....
    для інших, я згоден з тим, як каже rego88....я бачив в педалі запити навіть 112mg на дизельне паливо, але "каструвати" від lim пари і диму в 56mg.....про лім диму...я обчисленні afr, який йде від мінімуму 11:1, перш за все, у вас низькі обороти на максимум 18:1 на високих.....зараз я не хочу нічого сказати на це, тому що я хотів би зрозуміти, що ви хочете отримати від його карту...
    aahhh..про тривалості відкриття форсунок не я кажу, чому? я не зрозумів, як змінюються зі знанням....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    184
    Це і відображення більш дивне, що я бачив.Що-то, і впевнена ,все це заздалегідь, ви повинні їздити машини з тампони для вух, але давайте спочатку ми повинні побачити, якщо частина.Я вам не раджу експериментувати з цієї картки.Місце на карті дуже схожий вашої audi a4115cv Його зробив я, і навіть якщо зміни не ті, standart я гарантую, що ви йдете крило великий-без диму і без звичайної дефектів (маховик двигуна).Ця машина вже зроблено, 90000 тис. км kon цю карту(і мій клієнт, який робить все taiglianti в майстерні від мене)Сподіваюся, що вам буде допомога.Привіт і хорошого тюнінгу
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118

Привіт pdte... я не можу бачити вашу карту, чому? я ще не досягнуте мінімальне пост, а я дав подивіться на файл, ОРІ і x заробляти потужність карту ? майже вже зробив? все в будинок.
    Для зміни акції і до 165cv приблизно не потрібна n? торкніться карти часу уприскування n? стосуються авансів.
    ? досить того, що ви зміните останні 3 вертикальні стовпці карти, дим, закрити, через 2 перевірка системи рециркуляції ог, на карті turbo 2 останні вертикальні стовпці x mod стандарт..... потім, якщо ви користуєтеся ecm трохи більше? далі troverari карту, яка управляє змінною геометрією, переконайтеся в тому, що... мапу прискорювача і, нарешті, обмежувачі крутного моменту. Просто, що не переступіть межі 60mg... що вже? 4000 оборотів ти за 160cv...... якщо у вас зчеплення золота з 60mg важко судити.......
    Ви можете також включити lanch control.... і перейти в map і виключити maf....... у вас, що sbizzarirti з цим ecu...... Хороша робота.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    Як перейти з maf на map??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав Cristiano75 Visualizza Messaggio
    Привіт pdte... я не можу бачити вашу карту, чому? я ще не досягнуте мінімальне пост, а я дав подивіться на файл, ОРІ і x заробляти потужність карту ? майже вже зробив? все в будинок.
    Для зміни акції і до 165cv приблизно не потрібна n? торкніться карти часу уприскування n? стосуються авансів.
    ? досить того, що ви зміните останні 3 вертикальні стовпці карти, дим, закрити, через 2 перевірка системи рециркуляції ог, на карті turbo 2 останні вертикальні стовпці x mod стандарт..... потім, якщо ви користуєтеся ecm трохи більше? далі troverari карту, яка управляє змінною геометрією, переконайтеся в тому, що... мапу прискорювача і, нарешті, обмежувачі крутного моменту. Просто, що не переступіть межі 60mg... що вже? 4000 оборотів ти за 160cv...... якщо у вас зчеплення золота з 60mg важко судити.......
    Ви можете також включити lanch control.... і перейти в map і виключити maf....... у вас, що sbizzarirti з цим ecu...... Хороша робота.....
    Мене на 1.9 8v 60 мг є максимальне максимальне 160cv, якщо все працює ? правильно управляється. Потім на tdi у мене немає досвіду, говорячи про mjet ? потужність, яку отримаєте приблизно з 60 мг. 155-160 резюме. Раніше відмінні поради.

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •