насправді..ragionandoci..все сказане досі, щоб перевірити, якщо б cos? для всіх,термостатичний,основний симптом полягає у підвищенні температури..не опустився...дивно..дуже дивно....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
привіт я те, що я можу сказати ? зробити місцевих розуму, коли ти мав цю проблему,або у вас були завжди,і їх, по мірі приходьте всі, що ви зробили на сьогоднішній день ,чому? ? дійсно дивно, тому що дефект термостатичний клапан повинен виникнути, коли ти будеш ходити і ловить вітер перед радіатором,але не з допомогою гарячого повітря, який ти шукаєш охолонути, тільки невеликий радіатор
На практиці я не зробили нічого, щоб фізичний! крім зміни зчеплення і звичайні купони! дефект робить, коли йду, але відомо, dimen! може бути, на кожному світлофорі калу 10-15 градусів, коли у мене машина зупиняється на світлофорі! але, коли двигун працює на 2000 об не відчуваю зниження температури!
Може бути, я не розумію.. Але зниження temperaratura і справжнім чи тільки повідомлення від комбінації приладів??у мене були проблеми схожі на браво.. Але це було пов'язано з мас за інструмент комбі,тільки у вентилятора стрілка температури забуде, то я б поплескав на приладовій панелі і перемістити... Інакше..
Перевірте, якщо при зниженні температури включаться вентилятори
вчора я натрапив на 147 150cv з ж дефект, я поміняв клапан термостатичний, що він завжди низька температура!!
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)