Замінити термостат і перейти спокійно, звичайно, ви ? starato і відкриває при низьких температурах або при відкритті залишається відкритим..
Замінити термостат і перейти спокійно, звичайно, ви ? starato і відкриває при низьких температурах або при відкритті залишається відкритим..
Терпіння і чеснота сильних..
від того, що я читаю враховуючи, термостат ori здається, що у нього змінилися " 3-в-всі ці компоненти.....
тепер..я не думаю, що всі 3 термостати несправні.....або не читаєте тему??ви обмежуєте прочитати останній пост питання, і напишіть так, щоб збільшити лічильник постів???
maaahhhh??!!???
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
залежить від того, в термостатичні клапани був включений термостат...
вибачте tom79 ти в термостатичні клапани 147 ви можете змінити тільки термостатичний клапан без заміни всього термостат????
і, однак, бачили, що ми хочемо зробити примхами....термостат або клапан термостатичний показують в автомобільній галузі і того ж компонента.
проблема в додаток до термостат може бути пов'язана з реле тиску повітря погано працює, що, починаючи вентилятори, і, відповідно, зниження температури.
Терпіння і чеснота сильних..
Але, як і вентиляторів, ви маєте на увазі ті, радіатор охолодження води? ну, мені ті не працюють ніколи!.. термостат я замінив 2 рази! клапани я намагаюся зробити, відкрити і закрити, у школі, нагрівати каструлю з водою, я опустив клапани (контролюючи температуру води), але, схоже, вони так чудово!. спасибі всім за відповіді.
Спробуйте перевірити повернення води ( з автомобіль в рух, переконайтесь, що труби те, що мало на лоток йде вода), в іншому випадку перейдіть до чищення ....часто буває так, що ви ottura
але прокачування повітря із системи ви робите також??