Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати від 11 до 15 15 -

Обговорення: читання ебу точки g

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    для того щоб не піти в "В'ЯЗНИЦЮ" що ви повинні зробити, відремонтувати їх не?? ............з сьогоднішнього дня так far?.............я кажу йому, клієнту з круговим подушки безпеки спалахнули!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di fuorigiri
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    186
    теж поставив руки перо, поки йде добре, але якщо x випадок, після аварії, де, можливо, є постраждалі або, ще гірше, повинно бути експертний висновок, і він вийшов з, що ви до перепрограмувати блоку управління подушками безпеки, таким чином змінили soft оригінальні ca.... так що увага я скажу більше, якщо виходить машина в майстерні, і ти бачиш, що се шпигун, подушка безпеки у мене abs горить, ви повинні повідомити клієнта, що може піти на зустріч і якщо не хоче, щоб її виправити треба змусити підписати відмову, я надрукував його вигадав, і хто-то і вийшло підписати, а потім ocio
    Якщо ви не помиляєтеся ніколи не означає, що ви не вирішуючи проблему дійсно важко. І те, і серйозна помиляюся

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав перевищення швидкості Visualizza Messaggio
    теж поставив руки перо, поки йде добре, але якщо x випадок, після аварії, де, можливо, є постраждалі або, ще гірше, повинно бути експертний висновок, і він вийшов з, що ви до перепрограмувати блоку управління подушками безпеки, таким чином змінили soft оригінальні ca.... так що увага я скажу більше, якщо виходить машина в майстерні, і ти бачиш, що се шпигун, подушка безпеки у мене abs горить, ви повинні повідомити клієнта, що може піти на зустріч і якщо не хоче, щоб її виправити треба змусити підписати відмову, я надрукував його вигадав, і хто-то і вийшло підписати, а потім ocio
    ви можете розмістити свій надруковано? я хотів би дати йому з першого погляду.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав перевищення швидкості Visualizza Messaggio
    те ж саме відноситься і карти fap
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di fuorigiri
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    186
    і надрукував простий у бланки скопійовані від одного дилера, де ce писати дані автомобіля замовника пристрій, який має проблеми з абс або подушки безпеки), із зазначенням, що ви і повідомив, клієнт ризику, до якої йде назустріч іце не несе майстерні від будь-якої відповідальності, природно, клієнт повинен підписати і, можливо, прикласти ксерокопію документа l кожен, хто має діяльність може написати на бланку те, що я вище описав, і, коли вважає за потрібне підписати клієнту може здатися абсурдним, але це так тоді ви помітили, що ті хто продає soft як x подушка безпеки, що x іммо говорить вам, що не призначені для вуличного використання, то ні, я впевнений, але коли ви elebora файл залишається і сліду від id комп'ютера, з якого і було зроблено
    Якщо ви не помиляєтеся ніколи не означає, що ви не вирішуючи проблему дійсно важко. І те, і серйозна помиляюся

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •