для того щоб не піти в "В'ЯЗНИЦЮ" що ви повинні зробити, відремонтувати їх не?? ............з сьогоднішнього дня так far?.............я кажу йому, клієнту з круговим подушки безпеки спалахнули!![]()
для того щоб не піти в "В'ЯЗНИЦЮ" що ви повинні зробити, відремонтувати їх не?? ............з сьогоднішнього дня так far?.............я кажу йому, клієнту з круговим подушки безпеки спалахнули!![]()
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
теж поставив руки перо, поки йде добре, але якщо x випадок, після аварії, де, можливо, є постраждалі або, ще гірше, повинно бути експертний висновок, і він вийшов з, що ви до перепрограмувати блоку управління подушками безпеки, таким чином змінили soft оригінальні ca.... так що увага я скажу більше, якщо виходить машина в майстерні, і ти бачиш, що се шпигун, подушка безпеки у мене abs горить, ви повинні повідомити клієнта, що може піти на зустріч і якщо не хоче, щоб її виправити треба змусити підписати відмову, я надрукував його вигадав, і хто-то і вийшло підписати, а потім ocio
Якщо ви не помиляєтеся ніколи не означає, що ви не вирішуючи проблему дійсно важко. І те, і серйозна помиляюся
і надрукував простий у бланки скопійовані від одного дилера, де ce писати дані автомобіля замовника пристрій, який має проблеми з абс або подушки безпеки), із зазначенням, що ви і повідомив, клієнт ризику, до якої йде назустріч іце не несе майстерні від будь-якої відповідальності, природно, клієнт повинен підписати і, можливо, прикласти ксерокопію документа l кожен, хто має діяльність може написати на бланку те, що я вище описав, і, коли вважає за потрібне підписати клієнту може здатися абсурдним, але це так тоді ви помітили, що ті хто продає soft як x подушка безпеки, що x іммо говорить вам, що не призначені для вуличного використання, то ні, я впевнений, але коли ви elebora файл залишається і сліду від id комп'ютера, з якого і було зроблено
Якщо ви не помиляєтеся ніколи не означає, що ви не вирішуючи проблему дійсно важко. І те, і серйозна помиляюся