Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234
Результати 31-37-37 -
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Махачкалі
    Повідомлення
    21
    Citazione Спочатку Написав msport Visualizza Messaggio
    x saivivere зробіть так, спробуйте мій файл, якщо ви не вирішите давайте адресу frantik3 і подивимося, якщо так, ми можемо вирішити,давайте подивимося, якщо ми можемо отримати щось,питання, але, вимірник маси повітря, пробували замінити?
    Отже, перш за все я приношу вибачення за те, що не все ще опубліковано файлу e2p, але з цим впоратися? скоро. Що стосується вимірник маси повітря, не ? був замінений, так ? ще один доказ того, зробити, файл змінено спробує? в кінці цього тижня.

До речі, гольф у питанні ? імпорту то проблема ? безумовно, в e2p. Дякую
    Востаннє редагувалось saivivere; 31-07-2012 в 23:41

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Махачкалі
    Повідомлення
    21
    Citazione Спочатку Написав frantik3 Visualizza Messaggio
    не виходить, якщо стіни і обмежена, і всі їхні проблеми піднімає обмежувачі і бачить, якщо в eeprom2 є ще 2 і потім робить хорошу карту і подивитися, що йде , проте погляд трохи людей, що не завжди збільшення на 20 або 30%, автомобіль повинен піти сильний існують обмеження проектування деяких органів, які не дозволяють, і тому іноді збільшується на 5% можу вас запевнити, що машини краще, що 30% з особистого досвіду, жив бачачи авто і переробити автомобіль, навіть людей звичайно, калібр
    Ок farntik3 дякую за пояснення, буде дуже сильно@? на адресу, яку ви повідомили, чи є обмеження для e2p , я, здається, бачив фільтрів.

додаю файл e2p ліжко
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось saivivere; 31-07-2012 в 23:46

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Махачкалі
    Повідомлення
    21
    Тоді хлопці нічого не можуть зробити, завжди ж автомобіль тільки 4000 оборотів не з'? спосіб змусити її йти далі, я бачив навіть адресу повідомив frantik але я не розумію, як змінити його. Ще раз дякую всім за допомогу.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    у eprom2 не ? обмежена я бачив і обмежувачі знаходяться в 300 км\год

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    франк golf140-a.rar

спробуйте це

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Махачкалі
    Повідомлення
    21
    ок, спасибі frantik вибачте, якщо я не відповів одразу, але я був без роботи, провести? випробування в ці вихідні.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    211
    Я згоден з motor sport немає обмежувача обертів, але на око обмежувач швидкості

Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •