я розумію вас, однак не ? важко робити.
і для листа особисто на edc17 я завжди використовував і тільки інструменти офіцерів, у будь-якому випадку, якщо у вас є півень клон не повинно бути проблем
я розумію вас, однак не ? важко робити.
і для листа особисто на edc17 я завжди використовував і тільки інструменти офіцерів, у будь-якому випадку, якщо у вас є півень клон не повинно бути проблем
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
qst я судимий із чергу, часто використовую його, щоб відстежувати районі, а потім мод в руки, я побачив, що є багато речей, які не повинен був торкатися, але, по мені, c'? також біт справедливо обнулити, що скажете? і тоді я повинен завантажити на автомобілі файлу 1.46 мб?
то я...
окремої людини, які завантажили файл пу? дати якусь пораду?
спробуйте, перед? повернути все в районі dtc, після видалив
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
таким чином, цей біт ? правильно?
нічого не робити, раз не працює на qst машини...було immaginarselo