нічого iaio у цьому форумі відміну від багатьох інших, ми допомагає один одному![]()
нічого iaio у цьому форумі відміну від багатьох інших, ми допомагає один одному![]()
дуже сподіваюся на це, чому? багато раз здається, що нас, новачків, ми хочемо зняти з роботи тих, хто виконує ці обов'язки кожен день, але не ? абсолютно вірно, кожен хоче зрозуміти щось, щоб зробити свій автомобіль, або у друзів, знайомих і просто... чому? щиро, дати 300 євро на один, що, можливо, зробив тільки один хід мало інформативно, і для pi? якщо тому зробити, щоб поставити карту на свій автомобіль я не v?...... що тоді ? також вірно, що обладнання офіцерів стоять і не мало? щоб витрачати так багато грошей, бідним смертним, що потіють x купити додому хліб кожен день не v? добре.....
вибачте, x приборкати, але statp попалися пару раз на сед речі, і тепер я зламав
ще раз спасибі, всього доброго зробити..![]()
сталося зі мною ;-) ? для цього, що st? намагаючись дізнатися, у всякому разі, на цьому форумі є професіонали, серйозні, повірте мені, готові допомогти початківцям
сьогодні я прочитав, блок управління, audi all road 2500 tdi edc 15 я читав спокійно з першої спроби, то не пі? вдалося це дає мені помилку..вам дається?дякую
Ну, я думаю, що якщо проблема була запобіжник не міг навіть читати.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Дякую, але ? мій mpps, що я вважаю, є деякі проблеми...
без затягнути ?
роз'єм ?, мені здається з фото, звичайний DB9
не впевнений, що сенсація в надійності? зв'язку, але в зовсім інших областях ne застосування на кабелі для передачі даних дуже часто
? траплялося, що затягувати чи ні гвинтів було визначальним
щось мене турбує