З mpps v12 ви робите все в порядку.
Дуже дивно те, що каже: "кинулися". Впевнений, що ви врізалися в порядку?
З mpps v12 ви робите все в порядку.
Дуже дивно те, що каже: "кинулися". Впевнений, що ви врізалися в порядку?
ріжеться добре, я також спробував виправити chk гора curiosit? замість двох файлів ori вирізати і не.... може бути, я був неправий, нарізаємо... для мене ви повинні написати в can mpps бачить k-line
файл ? від 448kb?
знайти протокол can і зробити дані ecu
я зробив ці завжди в bdm....
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
Ви з bdm ? pi? впевнені.
Нове випробування mpps v12 для 6f3 на lancia ypsilon: ліжко без проблем, файли від 1mb... В запису зависає все ті ж 52%. Уникайте їх.
Півник замість досконалим в послідовний... Тільки дуже повільно...
v12 ? зверніть увагу на невеликі проблеми на 6f3,іноді ви повинні спробувати, навіть 7-8volte, щоб зробити її писати,навіть якщо з галло вас не проблема
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
На цей раз ми не втратили багато часу.
Моє враження, враховуючи випробування, зроблені в минулий раз, не ? стільки спроб зробити, але саме, що протокол мессінг вгору, то, col файлів.
Раніше salvai екю з оригінальним ліжко з magpro і вирізати 1 мб.
Цей файл це писав без проблем, кожен раз, коли на сервері виникла помилка.
Його modificavi, нічого не робити: 52% заблокований.
Дивитися файл читав mpps від 1mb і те, вирізати отриманих від 2 мб ви помітите різницю в залежності від met? файлу, де читав з mpps був практично порожній, а інший з даними.
На цей раз я читав з коня, і підготували файли від 1mb але, bench? у порівняння, історія була такою, тобто від другої половини там були дані, не написав, які піднімаються і фіксуються завжди на 52%.
Шкода, чому? 12-я взяв свої списи з 6f3.
Було б також швидко...
Можливо, у більш пізніх версіях вони щось змінити. Хотілося б спробувати.