Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати 21-30 з 30

Обговорення: проблема alfa gt 1.9 150cv jtd

НОВАЧОК L'avatar di pinotuning
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    0
    якщо ви робите діагностику з Examiner fiat ви побачите, що помилка p1238 ? повідомляється, "Кількість повітря"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    рим
    Повідомлення
    0
    Citazione Спочатку Написав pinotuning Visualizza Messaggio
    якщо ви робите діагностику з Examiner fiat ви побачите, що помилка p1238 ? повідомляється, "Кількість повітря"
    Безумовно, ти правий, але проблема залишається.... він kiesto в consijio я даю мій стоїть він stabbilire, що повинен зробити так, кожен з нас говорить на форумі є для цього...
    Мій каталог я P1238=вторинної Ланцюга паливного насоса (модуль управління паливного насоса), якщо хочете, будемо перевіряти її або чує pompista kiama один offici повноважень для присвоєння умов вручну альфа в його душі... але повинен прибути вирішити проблему привіт...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав pinotuning Visualizza Messaggio
    Я прекрасно проблема відноситься до справи? повітря над значенням мети або під значення, або plausibilit?.. існує безліч таблиць, коди несправностей, E0, E1, E2 та ін. у цьому випадку це-E4, для більш докладної інформації краще офіційний діагноз, як examiner..
    дана проблема може? залежати від якоїсь трубки депресії злегка появі тріщин, що всмоктує повітря, або від клапана egr..
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    231
    чет я вибачаюся, що заздалегідь з усіма вами ,,,,,ви говорите, чому? .... я зробив gaf ПЕРЕБІЛЬШЕНІ...... я закрив 24bit для кожної кривої, замість 25..... якщо він пішов, все ,,.
    слава богу, що я помітив, що egr росії до xviii ст. погано, то я зосереджена на карту і я помилився..... а ви .....
    машина ? прийшла до мене з dibimetro змінилося, поставив новий cn помилка P1238 (швидкість? потоку повітря) ...тоді я очистив його з знежирення сухий ,rimontandolo
    я бачив емуляцію в графіку, і це було добре,,,, завжди з помилкою, але машина йде добре,,, ,egr а маршрут чому? загорнутий горить контрольна лампа dtc потім я поставив egr новий і позбавлений електронному egr добре помилка ? зник і автомобіль "ок".... спасибі всім, вибачте ще
    обговорення закрито, так як машина йде добре .....

тому, коли вам приходить помилка P1238 знайте, що в 90% може бути egr.... але не виключаєте високі речі ок... привітання

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    134
    Citazione Спочатку Написав michell Visualizza Messaggio
    чет я вибачаюся, що заздалегідь з усіма вами ,,,,,ви говорите, чому? .... я зробив gaf ПЕРЕБІЛЬШЕНІ...... я закрив 24bit для кожної кривої, замість 25..... якщо він пішов, все ,,.
    слава богу, що я помітив, що egr росії до xviii ст. погано, то я зосереджена на карту і я помилився..... а ви .....
    машина ? прийшла до мене з dibimetro змінилося, поставив новий cn помилка P1238 (швидкість? потоку повітря) ...тоді я очистив його з знежирення сухий ,rimontandolo
    я бачив емуляцію в графіку, і це було добре,,,, завжди з помилкою, але машина йде добре,,, ,egr а маршрут чому? загорнутий горить контрольна лампа dtc потім я поставив egr новий і позбавлений електронному egr добре помилка ? зник і автомобіль "ок".... спасибі всім, вибачте ще

обговорення закрито, так як машина йде добре .....

тому, коли вам приходить помилка P1238 знайте, що в 90% може бути egr.... але не виключаєте високі речі ок... привітання
    рушник я сказав, що якщо не chiudevi добре клапан egr на карту може дати вам проблеми а найголовніше, що ви вирішили...

Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    0
    якщо ви не помиляєтесь на початку я давав рішення, і я ж сказав-поверніть оригінальний файл !!
    я кілька років працював у fiat, і з Examiner !! і ця помилка була дуже поширена на багатьох авто
    проте врешті-решт мені задоволення, що ви вирішили , привіт

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    те ж саме, що я сказав йому по телефону,надішліть мені орі і мод, який на 99% і egr закривається погано, і насправді було так.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    рим
    Повідомлення
    0
    Тоді мій список хочу кинути приносить мені дороги........
    важливо вирішити проблему, привіт.....

Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    0
    ні, не кидати нічого... мова ? інше!!!! іноді ці коди відрізняються від будинку матері до іншої , це не означає,
    твій список як кинути !! а я, як ти у мене є список, і каже, що код p1238 означає "несправності насоса і т.д....
    але поряд c'? написав, що наступний DTC може бути змінений між будинком матері до іншої !
    а інші коди несправностей, не ? інше, що може змінюватися !!
    так що не кинути нічого !! покладіться завжди досвід і хороший діагноз !!
    привіт

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    рим
    Повідомлення
    0
    Спасибі насправді я навіть на ******** якщо все переконує мене, я навколо в інтернеті або блог колеги....але хороша діагностика. мрія коштує занадто дорого для мого portaghio ahhahhahahahhh в **** nn хоче більше інвестувати, а потім ми addattiamo nn тільки на час кризи!!!!! привіт

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •