Вибачте, але помилку ви ? залишилося? p 1238 ?
Вибачте, але помилку ви ? залишилося? p 1238 ?
вибачте, але якщо помилка P1238 Несправності Вторинної ланцюга паливного насоса відноситься до ланцюга подачі палива, тому що продовжуйте сказати, перевірити і спробувати прочистити egr???
я не розумію....і, як якщо б ви йшли до лікаря, щоб зубний біль, і цей шлях всі свічки від запорів.....
mahhhh.....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
але, насправді!! де ви бачили, що це було помилкою del'ланцюг живлення паливного насоса?? не має нічого спільного..таблетки були правильні, щоб зубна біль....![]()
однак, що важливо, і що вона вирішена..спасибі всім...
на edc16c8 існують різні способи, щоб закрити/parzializzare в egr ! однак важливо ? що ви вирішили !
немає чет я не усунуто ,хворий ? ще хворий sn ще випробування...тепер я трубку свою egr ви ? горить-відмова двигуна ...але в тому помилка повітря c'? завжди, і не йде, у вас є ідея, що це може бути.... зрозумійте мене добре, машина завжди помилка P1238, а лампа двигуна не горить, ок, при підключенні клапана з ладу, загориться індикатор ok ,а потім для цього ? у egr для помилки, для мене залишається у пам'яті, але не світиться жоден індикатор????
я на авто дата nn я знайшов.... в інтернеті, думають, що це кількість повітря ... перо або моєму списку, який мені дав мій друг eletrauto і каже мені, P1238=вторинної Ланцюга паливного насоса (модуль управління паливного насоса) тест nn, вам нічого не варто..