Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 28

Обговорення: -В карти??

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Реджо-Емілія
    Повідомлення
    0
    тоді я поясню..
    час, тому "кухар" я зробив зіставленні, але... gi? з першого дня мені не подобалося, але я не зробив нічого (я маю на увазі більше, ніж рік тому).

але зараз я розумію, що "трохи" у світі тюнінга і у мене є всі інструменти, я хотів би бачити, що зміни зробив мені? і, як я думав, була робота корму!
    відкривши титан я дізнавався в авто драйвер мені побачити мод, який він показав.
    вже тут все ок! але ці 4 карти були драйвера... і ось, що я не впевнений, що саме..

тому мораль: ви цих мод, а мені він зробив те "кухар", що я хотів би знати, що капуста є? зокрема, 1 і 2???

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    тобі сказали panny або ви damos або аспекти, які в якийсь інший користувач ще експерт сказав би, що можуть бути ste 4 карти дивні.....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Реджо-Емілія
    Повідомлення
    0
    і причина! я хочу дізнатися, сед карти ? що, коли я зробив свій зіставленні (після довгого вивчення) машина проявила поліпшення, але не granch? бачив, що я зняв dpf і egr закритий... я була схожа, що б який-небудь карти/обмежувач залишилися... я, звичайно, за драйвера... і ці 4 карти змушують підозрювати.. x info кажу вам, що карта turbo і 2 lim turbo є в драйвері... так що ці 2...

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав panny200555 Visualizza Messaggio
    x info кажу вам, що карта turbo і 2 lim turbo є в драйвері... так що ці 2...
    я не зовсім зрозумів, що ви хочете сказати.....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Реджо-Емілія
    Повідомлення
    0
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    тобі сказали panny або ви damos або аспекти, які в якийсь інший користувач ще експерт сказав би, що можуть бути ste 4 карти дивні.....
    ви насправді я повинен чекати на думку експертів...
    однак я докладаю мій мод зробив... можете подивитися і сказати мені, де ? на відмінно? (або виправити)

дякую
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 20-02-2013 22:40

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Реджо-Емілія
    Повідомлення
    0
    я не зовсім зрозумів, що ви хочете сказати.....
    я хотів сказати, що всередині драйвера є вже? 3 карти:? pres turbo і 2 його обмежувачі.
    ті, що я бачив в гільдії cio? 3,4 мені здається, що є інші карти, turbo..***** і каже, що навіть один sportknight

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Реджо-Емілія
    Повідомлення
    0
    Citazione Спочатку Написав panny200555 Visualizza Messaggio
    ви насправді я повинен чекати на думку експертів...
    однак я докладаю мій мод зробив... можете подивитися і сказати мені, де ? на відмінно? (або виправити)

дякую

PANNY CRUZE__NODPF_NOEGR_3.3.rar
    якусь пораду?

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    не ? погано, але мені не подобаються деякі речі......
    я бачив в DW дуже високі вимоги, навіть 100% на 3000 об / хв і 100% навантаженні....що? строцці дуже TL..
    у той же перехідний дай "тільки" на 60% більше,.....зазвичай я їх бачу факти, а не як ви зробили ви, DW і TL....
    cio? перше, що вимагає%, як правило, більш низька, ніж надано TL ? більш високим порівняно....
    якщо б я тебе бачив, що плач деяким "sonnachiosit?" в-ступінчаста найнижчих на низьких обертах буду експериментувати, починаючи з файлу орі і при низькій DW і TL, а потім прес-rail часу і turbo...
    але не всі разом, я б постаралася зробити мод, в той час, щоб побачити, який з цих модів мені кращі результати....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Реджо-Емілія
    Повідомлення
    0
    не ? погано, але мені не подобаються деякі речі......
    я бачив в DW дуже високі вимоги, навіть 100% на 3000 об / хв і 100% навантаженні....що? строцці дуже TL..
    у той же перехідний дай "тільки" на 60% більше,.....зазвичай я їх бачу факти, а не як ви зробили ви, DW і TL....
    cio? перше, що вимагає%, як правило, більш низька, ніж надано TL ? більш високим порівняно....
    якщо б я тебе бачив, що плач деяким "sonnachiosit?" в-ступінчаста найнижчих на низьких обертах буду експериментувати, починаючи з файлу орі і при низькій DW і TL, а потім прес-rail часу і turbo...
    але не всі разом, я б постаралася зробити мод, в той час, щоб побачити, який з цих модів мені кращі результати....

спасибі тим, за доброту.

тоді я з вами згоден! щиро цю карту я зробив близько 2 тижнів тому. і зараз, дивлячись на нього я зрозумів тільки, що не було зроблено, так добре... насправді я бачив, DW, як ви кажете, вас...(запити високі, але потім обмежені набагато раніше)..

зараз корекція, як я думав, і, як люб'язно вам порадив вас.
    І даю праві, йти step by step, тільки з Dw і TL, щоб побачити уповільнення і без complicarmi життя з qnt палива, час,диму і т. д....

зараз я намагаюся з DW, і тільки турбо...і, можливо, додам також rail...
    правильно?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Реджо-Емілія
    Повідомлення
    0
    однак DW 3000 оборотів і 100% навантаження на прохання ? 100%, але є моменти, які приблизно відповідають 26%...
    чи я помиляюся?

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •