Привіт Рага , мені потрібно кілька порад для цієї карти , не задоволені роботою , машина в порядку? я очікував збільшення більше , що ви думаєте ??
Z13DTH
W0L0SDL.............
MAREL0100.
HW03A3137S15
3137S151..
Привіт Рага , мені потрібно кілька порад для цієї карти , не задоволені роботою , машина в порядку? я очікував збільшення більше , що ви думаєте ??
Z13DTH
W0L0SDL.............
MAREL0100.
HW03A3137S15
3137S151..
тобто потрібні якісь обмежувачі крутного моменту,час вприскування зроблені дуже погано, як я бачу, і починаються відразу ж і надто низькою навантаження,не ? було зроблено залізничних і правої педалі можна? зробити набагато краще
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
подивитися, по мені, якщо ви хочете дізнатися, вам доведеться шукати і зробити це в поодинці,проте я можу направляти, як праведний дух форуму,обмежувач крутного моменту, який полягає не в тому, що після закриття egr ,і ? дуже схожий на 2, що вони, одна за одною,а потім відновлює початкове час і rifalli як ви думаєте, справедливі? залишити перші 6 кривих золотих, то краще повернути педаль.............
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
для rail ви учасник занадто рано частин, пару поворотів,і toglici пару точок, де ви дали 10 і 11 очок,турбо ? ок, а також обмежувачі, навіть якщо вона як і раніше не вистачає 1, але ви повинні встановити час впорскування
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
він після закриття egr
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
ні ? управління egr і після ? тільки один, а ? дорівнює 2 поспіль сусідів
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ