Добрий вечір, після scodifica загальної edc15p гольф 1.9 індикатор code і свічок блимає постійно, існує процес, щоб обійти цю проблему, scodifica була зроблена на e2prom dissaldata і ознайомитися з willem і не послідовний на flash.
Добрий вечір, після scodifica загальної edc15p гольф 1.9 індикатор code і свічок блимає постійно, існує процес, щоб обійти цю проблему, scodifica була зроблена на e2prom dissaldata і ознайомитися з willem і не послідовний на flash.
ммм я кладу трохи стрічки з чого ти обробки файлу, якщо woi спробувати з пов'язаними postami hw і sw, ми робимо тест
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
привіт, краще поставити деякі стрічки я сили, поекспериментувати з accopiati, я зіпсував один ecu, можливо, сара був випадок, перо і успіх
Підіть для стрічки, в поєднанні включається однаково, gi? пробував, проблема і в рамках, чому ? їх, що варто іммо, scodifica суми ? стали необхідні, тому що проблема була ключів, я думав, що, може бути, ви могли б вирішити з vag збирається змінити кілька бітів в комбінації приладів.
Вибачте , мене цікавить, тема не знаючи майже нічого scodifiche,
ви можете мені пояснити, що це ( стрічки, в поєднанні...) ?
якщо ? проблема ключів з vag-com c? процедура, яка вам кодування ключів іммобілайзера? ви повинні отримати секретний код SKC 4-0 7-значний номер,який повинен знаходитися на якийсь табличці або ключ, який вони дають вам, коли ви купуєте автомобіль
чесно кажучи, я зробив це на моєму, і немає проблем
Ніхто мені пояснити, p те, що я просив вище ?