Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 47

Обговорення: обрізати файл

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    насправді, якщо ви відрізали раніше і збережений в 1 мб , і ви отримаєте те, від 2 мб.
    [COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    300
    Це ок, але я вам треба? змінити те, від 1mega, я думаю, і тоді доведеться? повернути його 2mega, щоб переписати його,.....? це, що ми не розуміємо!

Як приведу його у вихідному розмірі?

Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    Ні, якщо написати з mpps потрібно писати те, 1 мега, якщо все написати з mpps потрібно змінити, і написати те, від 2

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    300
    ...............і я зрозумів!

? питання....на другий день я читав GPabarth першої серії me7.... з galloV2, і я дав файл від 869Kb і змінити його з Титаном я відрізав і приніс в 832Kb, якщо прямо зараз мені писати, я можу писати те, від 832Kb або спочатку я повинен riallungarlo?
    і якщо ВИ, як і з тим, що я повинен втомлені?

Дякую

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    З Mpps файли ріжуть тільки для ecu marelli Mjt версії 75 90 к.с., а для старих mjt 6jf і 6f3 70cv можуть бути прочитані і записані спокійно.. півень 1260 тому тільки 70cv mjt 6jf і 6f3 в k-line, а з mpps ви робите все, для версій marelli mjt2 75 і 90cv ви можете тільки писати правильно вирізати, але не читав..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di max75
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327
    з mpps версії marelli 75/90 к.с файлу від 2 мб повинні бути скорочені до 1 мб для запису....я завжди рекомендую для резервного bdm .....mpps, загорнуті тому' dud.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    351
    Citazione Спочатку Написав ecuboost Visualizza Messaggio
    Ні, якщо написати з mpps потрібно писати те, 1 мега, якщо все написати з mpps потрібно змінити, і написати те, від 2
    привіт ecuboost але я хотів сказати, файл 2 мб, залежить з якою інструмент повинен писати

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    55
    вибачте, я давно, у мене була проблема з Gpunto 75cv і завантажити карту з mpps ви ? блокування ecu, для різання я використовував метод, описаний від Giarrasma щось не спрацювало, і машина не їздила-й?,вам ? gi? трапилося?
    для відновлення екю я повинен був привести вашу машину від мого друга, який в bdm переписав файл орі, що було в нього, і машина ? зломлений
    чи можете ви сказати мені, чому

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    55
    на жаль, я намагався, але не більше? файли, щоб ви відчули див. вибачте

НОВАЧОК L'avatar di pinotuning
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    0
    Citazione Спочатку Написав ігор Visualizza Messaggio
    вибачте, я давно, у мене була проблема з Gpunto 75cv і завантажити карту з mpps ви ? блокування ecu, для різання я використовував метод, описаний від Giarrasma щось не спрацювало, і машина не їздила-й?,вам ? gi? трапилося?
    для відновлення екю я повинен був привести вашу машину від мого друга, який в bdm переписав файл орі, що було в нього, і машина ? зломлений
    чи можете ви сказати мені, чому?
    метод, який дав вам Giarras ? правильно !! якщо ecu ? посадили причин може бути багато ! наприклад, ваш ardware, або якість погана, або
    напруга батареї ? впало нижче 11 вольт або комп'ютера, нестабільною/забиті та ін....

Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •