Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima
Результати 31-40-42 -

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    14
    те, що я можу зробити? по-любому гніздо?
    у разі, якщо в recovery, що робити? я залишаюся пішки або машину підуть?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    14
    я поясню, механік, f? ебу стоїть там, де живуть мої, тому я хочу її взяти l? також, щоб заощадити щось, тому? завтра я повинен зробити, я подорож, що порадите мені робити? установка поршневий палець? і який ризик, якщо він йде в recovery з гніздом відокремлена або не відокремлена?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    184
    Потрібно rumuovere ковпачок, який ви створили і підключити штекер

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    14
    ок, завтра вранці я все це.
    Тепер я тільки прямі?
    -коли зробити? блок управління для закриття egr, який я йому повинен щось сказати, зокрема, для того, щоб зробити хорошу роботу ?

-я fap в електронному вигляді погоджується, її відключити, або я залишаю все нормально?

-щоб зрозуміти, чи є ? чесні, як повинні задаватися тільки для egr???

спасибі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    184
    зараз я йду, тому що я повинен побачити гру привіт, скоро

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    тоді вам потрібно зробити наступне:
    поверніть все на свої місця, як це було раніше,то, будь ласка, запитайте, скільки коштує вам виключити dpf і egr, так і в електронному вигляді, що фізично для dpf, можливо, коли ви знаєте, ціна закінчите, ви можете зв'язатися з нами через ***** як у мого підпису і там повідомте, що в разі, якщо ми можемо заощадити кілька копійок ту ж, що і для рециркуляції відпрацьованих газів,то для agr, якщо ви хочете бути впевнені, що вона виключена, добре атакує діагноз, перш ніж виключити egr і подивитися контролю у % який збільшується і зменшується в залежності від положення педалі акселератора в той час, коли буде виключена залишиться значення фіксованого%, для решти-ми у вашому розпорядженні.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 12-02-2013 22:15
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    184
    Якщо хороший кухар знає, що він повинен зробити, в іншому випадку завантажити карту та адресу електронної пошти тут

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    14
    ХЛОПЦІ, спасибі за все, а для egr я попросив 100€ в той час як для dpf, я можу запитати її завтра.
    Проблема, що я тільки завтра це зробити, у разі, якщо я тому тільки egr, я можу зробити це спокійно dpf?
    чи тягне за собою проблеми ходити з egr, який відсічено і dpf працює?
    МЕЖА ПОМИЛКИ я МОЖУ ПОПРОСИТИ ФАЙЛ ОРИГІНАЛЬНОЇ КАРТИ І КАРТУ ПІСЛЯ РЕДАГУВАННЯ? ви думаєте, мені залишити? cos? вам місце, і ви сказати мені, якщо він зробив гарну роботу, і якщо він зробив паскудної роботи поклали на перенесення і йому це кажу.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав skinez87 Visualizza Messaggio
    ХЛОПЦІ, спасибі за все, а для egr я попросив 100€ в той час як для dpf, я можу запитати її завтра.
    Проблема, що я тільки завтра це зробити, у разі, якщо я тому тільки egr, я можу зробити це спокійно dpf?
    чи тягне за собою проблеми ходити з egr, який відсічено і dpf працює?
    МЕЖА ПОМИЛКИ я МОЖУ ПОПРОСИТИ ФАЙЛ ОРИГІНАЛЬНОЇ КАРТИ І КАРТУ ПІСЛЯ РЕДАГУВАННЯ? ви думаєте, мені залишити? cos? вам місце, і ви сказати мені, якщо він зробив гарну роботу, і якщо він зробив паскудної роботи поклали на перенесення і йому це кажу.

я хотів би знати, бачив, що я читав обговорення з самого початку, і не пам'ятаю, і я не хочу перечитувати все, але необхідність зробити це прямо зараз, роботу egr? тому що, якщо ви не прямо на себе, і ви можете очікувати щось начебто 1 тиждень injviami є ***** що я поясню.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    14
    я тільки що послав *****

Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення