те, що я можу зробити? по-любому гніздо?
у разі, якщо в recovery, що робити? я залишаюся пішки або машину підуть?
те, що я можу зробити? по-любому гніздо?
у разі, якщо в recovery, що робити? я залишаюся пішки або машину підуть?
я поясню, механік, f? ебу стоїть там, де живуть мої, тому я хочу її взяти l? також, щоб заощадити щось, тому? завтра я повинен зробити, я подорож, що порадите мені робити? установка поршневий палець? і який ризик, якщо він йде в recovery з гніздом відокремлена або не відокремлена?
Потрібно rumuovere ковпачок, який ви створили і підключити штекер
ок, завтра вранці я все це.
Тепер я тільки прямі?
-коли зробити? блок управління для закриття egr, який я йому повинен щось сказати, зокрема, для того, щоб зробити хорошу роботу ?
-я fap в електронному вигляді погоджується, її відключити, або я залишаю все нормально?
-щоб зрозуміти, чи є ? чесні, як повинні задаватися тільки для egr???
спасибі.
зараз я йду, тому що я повинен побачити гру привіт, скоро
тоді вам потрібно зробити наступне:
поверніть все на свої місця, як це було раніше,то, будь ласка, запитайте, скільки коштує вам виключити dpf і egr, так і в електронному вигляді, що фізично для dpf, можливо, коли ви знаєте, ціна закінчите, ви можете зв'язатися з нами через ***** як у мого підпису і там повідомте, що в разі, якщо ми можемо заощадити кілька копійок ту ж, що і для рециркуляції відпрацьованих газів,то для agr, якщо ви хочете бути впевнені, що вона виключена, добре атакує діагноз, перш ніж виключити egr і подивитися контролю у % який збільшується і зменшується в залежності від положення педалі акселератора в той час, коли буде виключена залишиться значення фіксованого%, для решти-ми у вашому розпорядженні.
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 12-02-2013 22:15
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Якщо хороший кухар знає, що він повинен зробити, в іншому випадку завантажити карту та адресу електронної пошти тут
ХЛОПЦІ, спасибі за все, а для egr я попросив 100€ в той час як для dpf, я можу запитати її завтра.
Проблема, що я тільки завтра це зробити, у разі, якщо я тому тільки egr, я можу зробити це спокійно dpf?
чи тягне за собою проблеми ходити з egr, який відсічено і dpf працює?
МЕЖА ПОМИЛКИ я МОЖУ ПОПРОСИТИ ФАЙЛ ОРИГІНАЛЬНОЇ КАРТИ І КАРТУ ПІСЛЯ РЕДАГУВАННЯ? ви думаєте, мені залишити? cos? вам місце, і ви сказати мені, якщо він зробив гарну роботу, і якщо він зробив паскудної роботи поклали на перенесення і йому це кажу.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
я тільки що послав *****