Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 13 з 13
    Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав Engine Visualizza Messaggio
    Я повторюю, що у мене немає проблем, щоб поглибити знання, але ви мені не сказали, де ви знаходитесь. Ви могли б почати з себе, перш ніж запитати мене, зазвичай cos?: "мене звуть чувак, а ти".
    Для форуму і його сім'ї, я сподіваюся, що ви праві, але я ще не добрався, щоб зрозуміти це. Ми сподіваємося, що добре.
    чесно кажучи, нас цікавило тільки ваше ім'я, але я повторюю, що не має,однак, зауважити, що тут ви в гостях, було б більш ввічливо, що в presentrati ти, перш ніж робити які-небудь питання,добро' на форумі ви зможете побачити плоди, якщо відповіді і участь в дискусії, але не тільки з проханням про допомогу або файлів, але, можливо, приклавши матеріал, який не існує.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    14
    Citazione Спочатку Написав msport Visualizza Messaggio
    чесно кажучи, нас цікавило тільки ваше ім'я, але я повторюю, що не має,однак, зауважити, що тут ви в гостях, було б більш ввічливо, що в presentrati ти, перш ніж робити які-небудь питання,добро' на форумі ви зможете побачити плоди, якщо відповіді і участь в дискусії, але не тільки з проханням про допомогу або файлів, але, можливо, приклавши матеріал, який не існує.
    Я уявив, як це потрібно в розділі слайд-шоу, і я дуже добре пам'ятаю не забули нічого. Dov' ? грубість??????????
    Потім, я не зробив, за питання, якщо не пізно, як і ви.
    Я не пам'ятаю, що просив про допомогу нікого, хоча не виключаю, що це може статися в майбутньому, чому? ми всі повинні навчитися, але досі не ? успіх.
    Останнє: скажіть, що вам потрібно, що ви це місце.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав Engine Visualizza Messaggio
    Я уявив, як це потрібно в розділі слайд-шоу, і я дуже добре пам'ятаю не забули нічого. Dov' ? грубість??????????
    Потім, я не зробив, за питання, якщо не пізно, як і ви.
    Я не пам'ятаю, що просив про допомогу нікого, хоча не виключаю, що це може статися в майбутньому, чому? ми всі повинні навчитися, але досі не ? успіх.
    Останнє: скажіть, що вам потрібно, що ви це місце.
    вислухайте мене,ви в загальній складності 8 місце, в активі якого 7 відповідей, питань і відповідей, без причини,не могли б ви розповісти нам ваше ім'я нормально не зробити це,мені нічого не потрібно, я хотів сказати, що якщо ви бачите, що ingiro на форумі не існує програмне забезпечення, яке ви, може бути, у вас є файли або орі в нашій базі даних файлів орі, що ви хочете поділитися з нами, ми будемо раді, що ви їх місця, але тільки якщо ви йдете нічого і obliggo це тільки поділитися з нами, як і ми з вами,тепер я хотів би сказати, що ми в доповнення до теми, ми уникаємо і продовження цієї непотрібної дискусії і гарне продовження.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •