Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 22

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    я бачу каракулі і просто на ту адресу. ти nn ви торкнулися немає обмежувача крутного моменту впевнений, що ви limitera машина.
    Якщо у вас так, спробуйте спробуйте, якщо у вас так , що вам знадобиться, як досвід.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Реджо-Емілія
    Повідомлення
    0
    Citazione Спочатку Написав jolidj Visualizza Messaggio
    я бачу каракулі і просто на ту адресу. ти nn ви торкнулися немає обмежувача крутного моменту впевнений, що ви limitera машина.
    Якщо у вас так, спробуйте спробуйте, якщо у вас так , що вам знадобиться, як досвід.
    віддаю екран із змінами... так подивіться, що я зробив... скажіть, що ви думаєте?
    однак завтра я спробувати цю карту.

1d358e_OK.jpg

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    ось. на початку карту подивитися цієї дивної правити??? слюда і нормально.спробуйте і тихіше знати.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Реджо-Емілія
    Повідомлення
    0
    насправді ви праві... спочатку очі, здавалося, зміни, які я зробив за допомогою драйвера.. але дивлячись добре ? що-небудь з драйверів і потім, я не знаю, де він вистрибнув... mahh.*****unque я зняв.. Тепер завтра пробую, а потім подивимося....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Реджо-Емілія
    Повідомлення
    0
    я тестував машину! не погано, я б сказав! тягне досить від 1500 до 1600 оборотів...
    що потрібно покращити ? зйомки першої та другої передачі (ця машина страждає, це дірка в потужності на низьких обертах протягом перших 2 передач).

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    дуже добре. якщо вам подобається у вас, ми раді всім. гарна розвага .

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Реджо-Емілія
    Повідомлення
    0
    Citazione Спочатку Написав jolidj Visualizza Messaggio
    дуже добре. якщо вам подобається у вас, ми раді всім. гарна розвага .
    привіт!
    я тестував машину протягом 3-4 днів! у мене ще проблема втрати крутного моменту/потужності на низьких обертах... видів в залежності від руху від 1100-1300 обертів...
    Я в драйвер титан мені карти крутного моменту на кожній передачі... я можу діяти від їх? але я завжди кажу, що вони стосуються речей, від 1500 оборотів в...
    що я роблю?

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Citazione Спочатку Написав panny200555 Visualizza Messaggio
    привіт!
    я тестував машину протягом 3-4 днів! у мене ще проблема втрати крутного моменту/потужності на низьких обертах... видів в залежності від руху від 1100-1300 обертів...
    Я в драйвер титан мені карти крутного моменту на кожній передачі... я можу діяти від їх? але я завжди кажу, що вони стосуються речей, від 1500 оборотів в...
    що я роблю?
    Ви можете підняти lim передач, особливо 1 і 2,я не дивився карту, але, як правило, нижче інших,спробуйте дати кроком у колах більш низькі і подивитися,повторюю, я не бачив карти, але дають не за максимум трохи диму
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Реджо-Емілія
    Повідомлення
    0
    Citazione Спочатку Написав admin Visualizza Messaggio
    Ви можете підняти lim передач, особливо 1 і 2,я не дивився карту, але, як правило, нижче інших,спробуйте дати кроком у колах більш низькі і подивитися,повторюю, я не бачив карти, але дають не за максимум трохи диму
    Спасибі Маріо!! Зараз пробую збільшення крутного моменту на перших 2-х передач від низьких оборотів.
    крім цього, де пу? діяти, щоб вирішити цю проблему?
    дякую

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Реджо-Емілія
    Повідомлення
    0
    хм... треба зробити поліпшення....

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми