Результати 1-10 з 10

Обговорення: проблема vw multivan t5

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485

проблема vw multivan t5

доброго ранку, хлопці.... я йду з розуму від vw t5 multivan edc17cp20..... alch? я вирішив звернутися за допомогою до вас так як у мене немає досвіду на edc17..... але я не бачу, дуже відрізняються від edc16...
    практично, я роблю карту в цей фургон і будь-який тест, роблю... у мене завжди проблема.... практично перевищенні 3000 оборотів, почала мати дірок і втрати потужності, типу, як якщо клапан egr ви заведете і richiudesse.... я намагався залишити її відкритою, для її видалення, я думав, що тиск в магістралі rail l' я видалив, я опустив карту, я опустив prex turbo.... я зробив багато випробувань.... але не можу отримати ****.... докладаю, золотих і 3 крок, що я зробив, завжди з поганою riusltato..... у той же час ringriazio хто sar? щедрим і допомогти мені розв'язати цю проблему!!!
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 04-02-2013 в 21:29

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    нікого, хто може мене бачити??? дякую!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    між тим, карти педаль є 8x 13 ( якщо пп використовує winols 13x8 ) висока частина поверніть його золотих , пара і занадто високою, спробуйте nn передати значення карти 052534 . 067e7e залиште орі. 0773fa те ж саме.076aa2 lim пара,0712e6 орі.mms egr орі.якщо scori l-початку файлу у вас є карти суміжних nn зворушений. всі ці біти x обмежувач rail nn служать, торкніться карти rail і обмежувачі після них.
    від дотику до вас. педаль, час,turbo,rail. просто.
    дайте нам знати.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    Citazione Спочатку Написав jolidj Visualizza Messaggio
    між тим, карти педаль є 8x 13 ( якщо пп використовує winols 13x8 ) висока частина поверніть його золотих , пара і занадто високою, спробуйте nn передати значення карти 052534 . 067e7e залиште орі. 0773fa те ж саме.076aa2 lim пара,0712e6 орі.mms egr орі.якщо scori l-початку файлу у вас є карти суміжних nn зворушений. всі ці біти x обмежувач rail nn служать, торкніться карти rail і обмежувачі після них.
    від дотику до вас. педаль, час,turbo,rail. просто.
    дайте нам знати.
    спасибі dell' допомога... я зробив 2 кроки... ви можете мені будь ласка перевірте, чи нормально?? спасибі...
    p.s.:
    0210AC повинні бути педалі, господи, якщо я помиляюся
    0436F8 і пов'язаних з ними розберуся
    0523FE lim пара опускаються нижче значення 4000 ( але якщо встаю 052534, що відбувається??)

заздалегідь спасибі!!
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 05-02-2013 14:47

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    я бачив тільки mod3 . я думаю, що тут у вас проблеми зробив так. спробуйте його і дайте нам знати.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    як туди ця машина??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    вибачте jolly..... у мене ще не було часу робити тести на цій машині, але ви бачили mod 3 який? останні 2 вкладення крок 4 крок 5, проведені виходячи з того, як ти сказав, тебе, мене, їх, будь ласка перевірите???

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    ви вибачте , я мав на увазі l-останній опубліковано. спробуйте і дайте нам знати.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tezzero
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    Citazione Спочатку Написав rego88 Visualizza Messaggio
    доброго ранку, хлопці.... я йду з розуму від vw t5 multivan edc17cp20..... alch? я вирішив звернутися за допомогою до вас так як у мене немає досвіду на edc17..... але я не бачу, дуже відрізняються від edc16...
    практично, я роблю карту в цей фургон і будь-який тест, роблю... у мене завжди проблема.... практично перевищенні 3000 оборотів, почала мати дірок і втрати потужності, типу, як якщо клапан egr ви заведете і richiudesse.... я намагався залишити її відкритою, для її видалення, я думав, що тиск в магістралі rail l' я видалив, я опустив карту, я опустив prex turbo.... я зробив багато випробувань.... але не можу отримати ****.... докладаю, золотих і 3 крок, що я зробив, завжди з поганою riusltato..... у той же час ringriazio хто sar? щедрим і допомогти мені розв'язати цю проблему!!!
    У misuratorte маси повітря працює належним чином?? модуль, який управляє westgate ви пробували замінити? іноді залишає і забирає мене ? успіх bmw..
    [COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумніватися в собі, це перша ознака інтелекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    Citazione Спочатку Написав tezzero Visualizza Messaggio
    У misuratorte маси повітря працює належним чином?? модуль, який управляє westgate ви пробували замінити? іноді залишає і забирає мене ? успіх bmw..
    не було б виключити припущення,.... але маючи 13000 км, я вважаю, набагато більше, проблема в карті.... що, може бути, на 99% я відношу до того обмежувач крутного моменту, який я пропустив, так як, якщо ви помітили, близько 3200 оборотів, обмежувач c'? діра... і цей режим мені зустрічі на середині....

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •