Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 42

Обговорення: Проблема IVECO STRALIS

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di robby51039
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    quarrata (PT)
    Повідомлення
    163
    для сіско, якщо дефект itercooler б не рідкісні провали в потужності, але і завжди! тоді ви помітите надмірну fumosita' значне збільшення споживання дизельного палива, то вам горить edc тут може бути, що, коли він запитує, потужність контур дизель не має достатньо витрати

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    32
    охолоджувач наддувочного повітря ? був замінений кілька місяців тому!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    184
    Перевірити змінною геометрією

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    32
    турбіна ? була замінена рік тому, і все одно добре!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    я думаю, що роббі 51039 праві, може бути дійсно щось на постачання дизельного палива слід спробувати засіб, за допомогою манометрів, підключених до ланцюга живлення і діагностики з'єднаний

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Демонтаж лад?leggiante бака і очистити канал, у разі, якщо доведе, тримаючи її з гачка і, які ви берете тип 15/20 см-ї? вгору, а потім замінити фільтр графинчика, то багато разів він забиває і не видно, так само, як фільтр біля двигуна, то під захисника.
    Якщо після цих випробувань навіть не йде, залишається тільки клапан в передній частині двигуна, який управляє турбіною, що? у разі, якщо ви пораду спробувати з мачете, щоб розвіяти всі сумніви.

Коли монті ? cosigliabile вставити пару прокладок між ним і підстава термостата, що вірять, щоб уникнути перегріву, і вийде з ладу раніше.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    32
    чекає blackwolf76, скажи мені, чим краще! вимкніть поплавок, і, коли я намагаюся її тримаючи, підняв 15/20 см-ї? вгору! чому? ви говорите мені робити цей тест? тоді, якщо фільтр графинчика ? те, що він поруч з баком я замінив! в чому? фільтр поблизу двигуна, гостро захисник?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Citazione Спочатку Написав usardaun Visualizza Messaggio
    чекає blackwolf76, скажи мені, чим краще! вимкніть поплавок, і, коли я намагаюся її тримаючи, підняв 15/20 см-ї? вгору! чому? ви говорите мені робити цей тест? тоді, якщо фільтр графинчика ? те, що він поруч з баком я замінив! в чому? фільтр поблизу двигуна, гостро захисник?
    Ви спробуйте з поплавцем піднімається, як багато разів на дні бака не загусне матеріал, який забиває отвір всмоктуючої труби, alzandolo, що трохи, що я сказав вам, ви не повинні бути предметом можливі проблеми. Звичайно ? тест робити, звичайно, не вирішення проблеми.

Що стосується фільтра, норвегія має інший фільтр, дизель, головне, крім графинчика, що gi? ви замінили, чи що ? встановлений поруч з двигуном у половину висоти, на dx автомобіля, трохи більше за розміром, ніж те, графинчика. Ви входите в кабіну, встав.

Якщо б мені довелося вирішити на цьому шляху, та все ще у вас, в росії префільтр тих, прозорими на вакуумний шланг, що йде з бака в двигун, ви побачите, будь-які домішки? що останнім часом присутні у великих кількостях? у нових дизельне паливо з вмістом біодизеля висока.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di robby51039
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    quarrata (PT)
    Повідомлення
    163
    найкраще, що перевірити весь контур низького тиску,тобто всі трубопроводи і фільтри, якщо ви хочете бути точним, гори манометр в ingesso палива в голову, якщо я не помиляюся тиск esecizio і' 5,5 бар +/-0'3.скільки км він означає? ніколи не робила перевірити розпилювачі inettori?

Citazione Спочатку Написав usardaun Visualizza Messaggio
    ви замінили тільки фільтр і навіть підтримка?деякі моделі, які не мають підтримки modicicato ви затикають всередині (клапан, мембрана)і не riecono досягти необхідного тиску
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 11-02-2013 11:48

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    32
    привіт robby51039, я тобі надіслав особисте повідомлення!

однак, замінити фільтр, а не підтримка!

форсунки замінені півтора роки тому, зробив 150 000 км!
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 11-02-2013 11:48

Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •